خرید مرغ مازاد تولیدی شهرستان لار
کارشناس اداره بهبود تولیدات دامی معاونت جهاد کشاورزی لارستان از خرید ۱۷۵ تن مرغ مازاد تولید شهرستان توسط شرکت پشتیبانی امور دام استان فارس خبر داد.

ایسنا/فارس کارشناس اداره بهبود تولیدات دامی معاونت جهاد کشاورزی لارستان از خرید ۱۷۵ تن مرغ مازاد تولید شهرستان توسط شرکت پشتیبانی امور دام استان فارس خبر داد.
مسعود وحیدی گفت: در راستای حمایت از تولیدکنندگان و تنظیم قیمت بازار از ۱۴ فروردین امسال تاکنون ۱۷۵ تن مرغ تولیدی شهرستان توسط شرکت پشتیبانی امور دام استان خریداری و به مقصد سردخانههای شیراز بارگیری شده است.
به گزارش ایسنا به نقل از جهادکشاورزی لارستان، او اضافه کرد: قیمت مصوب خرید هر کیلو مرغ منجمد ۱۲ هزار و ۷۰۰ تومان و در وزنهای ۱۲۰۰ تا ۱۸۰۰ گرم در نظر گرفته شده است.
وحیدی با اشاره به نقش تاثیرگذار شرکت پشتیبانی امور دام گفت: با گسترش ویروس کرونا تمام صنوف و تشکلها متضرر شدند که مرغداران هم از این امر تاثیر پذیرفتند ، به همین خاطر به منظور جلوگیری از زیان آنان این طرح در ۱۴ فروردین ماه اجرایی شد و تا ۱۷ اردیبهشت ماه ادامه دارد.
انتهای پیام