ضربه سنگین پلیس به قاچاقچیان مواد مخدر در خاش/ 2 سرکرده باند موادمخدر دستگیر شدند
تسنیم
|
استانها
|
پنجشنبه، 18 اردیبهشت 1399 - 12:12
فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان گفت: در درگیری سنگین مسلحانه پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان خاش با اعضای باند حرفهای و بزرگ قاچاق مواد مخدر در منطقه "نازیل" این شهرستان، 2 تن و 419 کیلوگرم انواع مواد افیونی کشف شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار محمد قنبری اظهار داشت: روز گذشته در درگیری سنگین مسلحانه و چند ساعته جان برکفان پلیس مبارزه با مواد مخدر خاش با اعضای باند حرفهای و بزرگ قاچاق مواد افیونی در منطقه "نازیل" این شهرستان، مقدار 2 تن و 419 کیلو و 800 گرم انواع مواد افیونی کشف شد.
فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان افزود: این میزان مواد شامل 2 تن و 3 کیلو و 300 گرم تریاک، 406 کیلو و 100 گرم حشیش و 10 کیلو و 400 گرم مرفین بود.
وی بیان کرد: در این عملیات مقتدرانه علاوه بر توقیف 2 دستگاه خودروی وانت تویوتا و یک دستگاه پژو 405، تعداد 2 نفر از سرکردههای اصلی این باند دستگیر و 2 قبضه سلاح کلاش و مقادیری مهمات جنگی کشف شد.
انتهای پیام/392/ ع