خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 24 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پرداخت ۱۵ میلیون دلار برای خرید واگن مترو

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | پنجشنبه، 18 اردیبهشت 1399 - 12:10
وزارت نفت به‌منظور خرید واگن با هدف افزایش فاصله‌گذاری اجتماعی در زمینه مقابله با شیوع ویروس کرونا بیش از ۱۵ میلیون دلار به شرکت مترو تهران پرداخت کرد.
نفت،شركت،واگن،مترو

وزیر نفت دستور داد؛
گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان به گزارش، وزارت نفت به‌منظور خرید واگن با هدف افزایش فاصله‌گذاری اجتماعی در زمینه مقابله با شیوع ویروس کرونا بیش از ۱۵ میلیون دلار به شرکت مترو تهران پرداخت کرد.
در همین زمینه بیژن زنگنه، وزیر نفت در حساب کاربری توئیتر خود نوشت: وزارت نفت (شرکت ملی نفت ایران) با استفاده از ظرفیت‌های قانونی صرفه‌جویی مصرف سوخت و در اجرای مصوبه شورای اقتصاد، بیش از ۱۵ میلیون دلار برای خرید واگن برای افزایش فاصله‌گذاری اجتماعی به شرکت مترو پرداخت کرد.
انتهای پیام/