خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مردمی بودن رسانه‌ها ‏نباید موردتردید قرار گیرد

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 18 اردیبهشت 1399 - 11:06
رئیس سازمان بسیج رسانه استان ایلام عنوان کرد: رسانه‌ها باید گام‌های بزرگ و مؤثر در استحکام درونی نظام ‏بردارند و مردمی بودن رسانه‌ها ‏نباید موردتردید باشد.‏
رسانه،استان،بسيج،اصحاب،ادامه،سازمان،خطير،ايلام،رئيس،مؤمنانه، ...

محمد علینظری در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در ایلام اظهار داشت: تفکر و روحیه جهادی و بن‌بست شکن بسیج به‌عنوان ‏پیشران حرکت‌های فرهنگی، اجتماعی، علمی باعث رشد و توسعه توقف‌ناپذیر کشور ‏است.‏
رئیس سازمان بسیج رسانه استان ایلامگفت: تنها راه علاج و برون‌رفت ‏از ‏مشکلات کشور تحقق مدیریت جهادی و انقلابی است که در این راستا تقویت روحیه و تفکر بسیجی توأم با بصیرت در بین مسئولان ضرورتی انکارناپذیر است.
علینظری در ادامه با اشاره به وظایف خطیر رسانه‌ها اعم از رسانه‌های دیداری،شنیداری و مکتوب خاطرنشان کرد: رسانه‌ها می‌بایست در تصمیم‌سازی‌ها و شناخت ‏ظرفیت‌های استان حضوری فعالانه داشته ‏باشند چراکه ‏حضور پویا و اثربخش رسانه‌ها و استفاده از ظرفیت بالقوه نخبگان رسانه‌ای باعث اتخاذ تصمیمات هوشمندانه به‌موقع و ‏به‌جا ‏مسئولان خواهد شد.‏
رئیس سازمان بسیج رسانه استان ایلام عنوان کرد: رسانه‌ها باید گام‌های بزرگ و مؤثر در استحکام درونی نظام ‏بردارند و مردمی بودن رسانه‌ها ‏نباید موردتردید باشد.‏
وی گفت: خوشبختانه با شکل‌گیری بسیج رسانه امروز شاهد مجموعه‌ای گسترده و پویا از اصحاب رسانه‌ای متخصص، متعهد و فعال در بدنه سازمان بسیج رسانه هستیم.
علینظری در ادامه با اشاره به حاشیه‌های روزهای اخیر و غبارآلود کردن فضای رسانه‌ای استان که سبب دلخوری دلسوزان و صاحبان قلم در این عرصه خطیر گردیده است گفت: ضمن سفارش همه‌ی اصحاب رسانه به خویشتن‌داری و نقدهای منصفانه هجمه‌های غیراخلاقی افراد علیه یکدیگر و بی‌حرمتی‌ها به پیشکسوتان رسانه‌ای استان غیرقابل‌قبول است.
وی اظهار داشت: هجمه‌های غیراخلاقیاز دیدگاه فعالان رسانه‌ای و کُنشگران اجتماعی، امری مردود و مذموم است لذا همه آحاد و مسئولین، در این شرایط خطیر که خبرنگاران و اصحاب رسانه‌ در صف اول اطلاع‌رسانی بیماری کرونا هستند، باید با خبرنگاران و به‌خصوص پیشکسوتان رسانه‌ای، برخوردی همراه با تکریم و احترام داشته باشند.چراکه مکتب ما خاستگاه مکارم اخلاقی و معنوی است.
وی در ادامه افزود: امروز بیش از هر زمان دیگری به همدلی و همکاری نیازمندیم تا بتوانیم در کنار هم برای حل مشکلات مردم، کارآمد و مطلوب عمل کنیم.
رئیس سازمان بسیج رسانه استان ایلام در ادامه ضمن تقدیر و تشکر از همه‌ی اصحاب رسانه استان در خصوص تلاش‌های خود در رزمایش کمک مؤمنانه که رسانه‌ها هم به خدمت مردم آمدند بیان داشت: آن شاالله در مرحله دوم رزمایش مؤمنانه شاهد حضور فعالانه آنها خواهیم بود.
انتهای پیام/861/ی