خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۷۱۰ واحد تولیدی استان سمنان برای دریافت وام رونق تولیدمعرفی شدند

مهر | اقتصادی، استان‌ها | پنجشنبه، 18 اردیبهشت 1399 - 10:19
سمنان - سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان گفت: در سال ۹۸ و در قالب تسهیلات رونق تولید ۷۰۹ واحد تولیدی در بخش‌های صنعتی، معدنی، کشاورزی و دامداری به بانک‌ها معرفی شدند.
توليد،رونق،تسهيلات،واحد،تومان

به گزارش خبرنگار مهر، علی تشنه در صبح پنج شنبه در جلسه بررسی پرداخت تسهیلات رونق تولید و بند الف تبصره ۱۸ به میزبانی استانداری سمنان ضمن اشاره به عملکرد کارگروه رونق تولید استان در سال قبل، بیان کرد: ۲۳۲ واحد تولیدی صنعتی و کشاورزی بالغ بر یک هزار و ۴۶ میلیارد تومان تسهیلات در قالب رونق تولید سال ۹۸ دریافت کرده‌اند.
وی افزود: از بین این واحدهای تولیدی ۱۲۲ واحد به ارزش یک هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان مربوط به بخش صنعت و ۱۱۰ واحد به ارزش ۳۶ میلیارد تومان به بخش کشاورزی ارتباط دارد.
عقد قرار داد ۳۸۲ پرونده در بانک‌ها
سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت سمنان درباره تفکیک میزان وام‌های رونق و رفع موانع تولید و تبصره ۱۸ اشتغال و تولید، تاکید کرد: تاکنون ۳۳۴ میلیارد تومان تسهیلات به ۱۶۸ واحد تولیدی استان در قالب بند الف تبصره ۱۸ و برنامه تولید و اشتغال پرداخت شده است.
تشنه دل بیان کرد: در قالب تسهیلات رونق تولید سال گذشته نیز، ۷۰۹ واحد تولیدی تاکنون به بانک‌ها معرفی‌شده‌اند تا تسهیلات به ارزش دو هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان را دریافت کنند.
وی افزود: از این تعداد، ۳۸۲ پرونده برای عقد قرارداد در بانک‌های عامل در دست بررسی است.