خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

موافقت مرکل با ازسرگیری بوندسلیگا

ایسنا | ورزشی | چهارشنبه، 17 اردیبهشت 1399 - 19:37
دولت آنجلا مرکل با از سرگیری رقابت های بوندسلیگا در نیمه دوم ماه می موافقت کرد.
بوندسليگا،رقابت،كيكر،مركل،سرگيري،ويروس

دولت آنجلا مرکل با از سرگیری رقابت های بوندسلیگا در نیمه دوم ماه می موافقت کرد.
به گزارش ایسنا و به نقل از کیکر، آلمانی یکی از کشورهای است که آمار مبتلایان به ویروس کرونا در آن بالا است و از همان ابتدای شیوع این ویروس رقابت های بوندسلیگا تعطیل شد.
روزنامه کیکر نوشت که در جلسه امروز دولت مرکل به از سرگیری رقابت های بوندسلیگا چراغ سبز نشان داده شد.
طبق اعلام کیکر صدر اعظم آلمان با ادامه رقابت های بوندسلیگا در نیمه دوم ماه می موافقت کرد.
قرار است که کمیته برگزاری رقابت های بوندسلیگا فردا پنج شنبه با نماینده های باشگاه ها تشکیل جلسه دهد تا زمان دقیق بازی ها مشخص شود.
تیم های حاضر در رقابت های بوندسلیگا و لیگ یک آلمان چند روزی است که تمرینات گروهی خود را با اتخاذ تدابیر بهداشتی آغاز کرده اند و خود را آماده ادامه لیگ می کنند.
از فصل جاری بوندسلیگا ۱۰ هفته دیگر باقی مانده است و بایرن مونیخ با اختلاف ۴ امتیازی نسبت به تیم دوم در صدر جای دارد.
انتهای پیام