خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشف دوچرخه‌های قاچاق به ارزش یک میلیارد ریال در قزوین

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 17 اردیبهشت 1399 - 13:43
قزوین- فرمانده انتظامی استان قزوین از کشف ۴۰ دستگاه دوچرخه خارجی قاچاق و فاقد مدارک گمرکی در قزوین به ارزش یک میلیارد ریال خبر داد.
استان،مواد،مخدر،پليس،مبارزه،حاجيان،ترياك،سردار،كشف،اصفهان،مأ ...

سردار مهدی حاجیان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: مأموران اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس آگاهی استان حین گشت زنی در سطح حوزه استحفاظی در شهر قزوین به یک دستگاه خودروی نیسان وانت در حال تخلیه بار مشکوک شدند.
فرمانده انتظامی استان گفت: مأموران در بازرسی از خودرو ۴۰ دستگاه دوچرخه مونتاژ نشده خارجی قاچاق و فاقد مدارک گمرکی کشف کردند.
سردار حاجیان با اشاره به اینکه ارزش کالاهای کشف شده برابر نظر کارشناسان یک میلیارد ریال برآورد شده است، افزود: در این خصوص محموله توقیف و به همراه مالک دوچرخه‌ها پس از تشکیل پرونده تحویل مراجع قضائی شد.
‌کشف ۶۵ کیلوگرم تریاک در عملیات مشترک پلیس قزوین و اصفهان
فرمانده انتظامی استان در ادامه از دستگیری یک سوداگر مرگ در یک عملیات مشترک با پلیس اصفهان و کشف ۶۵ کیلو تریاک خبر داد.
سردار حاجیان عنوان کرد: در پی انجام اقدامات اطلاعاتی پلیس مبارزه با مواد مخدر استان قزوین بر روی عناصر تهیه و توزیع مواد مخدر مشخص شد، فردی که در امر خرید و فروش مواد مخدر فعالیت گسترده دارد به تازگی مقدار قابل توجهی تریاک از قاچاقچیان استان‌های جنوبی کشور خریداری کرده و قصد انتقال آن به وسیله یک دستگاه کامیون به استان اصفهان را دارد.
وی افزود: بلافاصله موضوع به پلیس مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان اطلاع داده شد و اکیپی از مأموران به محورهای مواصلاتی منتهی به این استان اعزام شده و به صورت نامحسوس اقدام به رصد و پایش خودروهای عبوری کردند.
فرمانده انتظامی استان در ادامه بیان داشت: با اقدامات خاص پلیسی و تبادل اطلاعات به موقع، روز گذشته خودرو کامیون حامل مواد افیونی در محور اصلی شهرستان نائین شناسایی و توقیف شد.
در بازرسی از خودرو مقدار ۶۵ کیلو مواد مخدر از نوع تریاک کشف شده است، افزود: در این پرونده یک نفر دستگیر و متهم برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شد.
سردار حاجیان در پایان خاطرنشان کرد: مبارزه با مواد مخدر رابطه مستقیم با کاهش جرایم و آسیب‌های اجتماعی دارد و در این راستا پلیس برای مبارزه با این بلای خانمان سوز از هیچ تلاشی فروگذار نخواهد کرد.