خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترافیک خطوط مخابراتی در لرستان بالا رفت/ اختلال در تماس‌ها

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 17 اردیبهشت 1399 - 13:32
خرم آباد- مدیرعامل شرکت مخابرات منطقه لرستان از بالا رفتن ترافیک خطوط مخابراتی این استان به دنبال وقوع زلزله خبر داد و گفت: اما خوشبختانه قطعی در خطوط مخابراتی نداریم.
خطوط،مخابراتي،ترافيك،لرستان

سید محمد قاسمی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: به دنبال وقوع زلزله ظهر امروز در لرستان، ترافیک خطوط مخابراتی ثابت و تلفن همراه در استان بالا رفت.
وی با بیان اینکه خوشبختانه قطعی در خطوط مخابراتی نداشته‌ایم، تصریح کرد: آنتن‌های موبایل سطح شهر در واحد زمان تعداد محدودی مکالمه را می‌توانند پشتیبانی کنند و هم اکنون با توجه به وقوع زلزله و اینکه مردم با خانواده‌ها و اقوام خود صحبت می‌کنند تا جویای احوال آنها شوند، ترافیک خطوط بالا رفته است.
مدیرعامل شرکت مخابرات منطقه لرستان یادآور شد: مشکل ترافیک خطوط مخابراتی تا نیم ساعت آینده حل می‌شود.