خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«سامانه فروش» پشتیبان تولید در سینما/ ظرفیت اقتصادی را بالا ببریم

مهر | فرهنگی و هنری | چهارشنبه، 08 اسفند 1397 - 15:42
سیدجمال ساداتیان معتقد است «سامانه فروش سینمای ایران» می‌تواند پشتیبان تهیه‌کنندگان سینمای ایران برای اطلاع از شرایط فیلم‌های‌شان باشد.
سامانه،سينما،فروش،ساداتيان،سالي

به گزارش خبرنگار مهر، سید جمال ساداتیان تهیه‌کننده سینمای ایران درباره سامانه فروش سینمای ایران گفت: تهیه‌کننده فیلم‌ها حق دارند در جریان اموالشان(فیلم‌ها) که در اختیار سینمادارها قرار می‌دهند اطلاع کافی داشته باشند و این سامانه با جزئیاتی که در آن قرار می‌گیرد می‌تواند در این زمینه کمک خوبی باشد.
وی با بیان اینکه وجود سامانه فروش اتفاق خوبی است، ادامه داد: البته نکته‌ای در مورد این سامانه وجود دارد اینکه بیشتر این اطلاعات به درد صاحبان فیلم‌ها و دفاتر پخش می‌خورد که در گذشته هم به این سامانه دسترسی داشتند.
تهیه‌کننده «متری شش و نیم» اظهار داشت: استراتژی که برای سامانه فروش فیلم‌ها درنظر گرفته شده خوب است اما باید عملکرد آنرا دید و بعد درباره آن اظهارنظر کنیم.
ساداتیان یادآور شد: در مجموع کل گردش مالی سینما ۲۰۰ میلیارد تومان است و ما باید تلاش کنیم ظرفیت اقتصادی سینما را بالا ببریم.
اگر بستری فراهم شود که مردم سالی یک‌بار به سینما بروند می‌توان سالی ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد برای سینما متصور شد و فیلم‌های پرپرداکشن‌تری ساخت.
اگر تهیه‌کننده‌ها اطمینان داشته باشند که سرمایه‌شان برمی‌گردد قطعا فیلم‌های پرپرداکشن خواهند ساخت.