خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چطور ماسک غیراستاندارد را بشناسیم؟

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 17 اردیبهشت 1399 - 11:39
رئیس انجمن صنایع دارویی و تجهیزات پزشکی استان کرمانشاه از ظرفیت تولید بیش از 100 هزار ماسک در روز توسط واحدهای تولیدی تجهیزات پزشکی استان خبر داد و گفت: هنوز تا اشباع بازار فاصله زیادی داریم.
تجهيزات،پزشكي،ماسك،استان،توليد،واحدهاي،بازار،سالكي،اشباع،كرم ...

ایسنا/کرمانشاه رئیس انجمن صنایع دارویی و تجهیزات پزشکی استان کرمانشاه از ظرفیت تولید بیش از 100 هزار ماسک در روز توسط واحدهای تولیدی تجهیزات پزشکی استان خبر داد و گفت: هنوز تا اشباع بازار فاصله زیادی داریم.
علیرضا سالکی در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه از زمان شیوع کرونا واحدهای متعددی در زمینه تولید ماسک و تجهیزات پزشکی فعالیت خود را آغاز کرده اند، افزود: هم اکنون پنج واحد با یازده خط تولید در زمینه تولید انواع تجهیزات پزشکی در استان فعالیت دارند.
وی ادامه داد: تولیدات این واحدها شامل روزانه بیش از 1500 عدد لباس محافظتی پیشگیری از کرونا، 500 عدد نانو ماسک دانش بنیان و بیش از 100 هزار عدد ماسک سه لایه استاندارد، پد الکلی و سایز تجهیزات محافظتی است.
رئیس انجمن صنایع دارویی و تجهیزات پزشکی استان کرمانشاه با بیان اینکه هنوز فاصله زیادی تا پوشش کامل نیاز استان در زمینه ماسک و تجهیزات پزشکی و همچنین اشباع بازار داریم، یادآور شد: البته این فاصله به آن شرط است که همه مردم موازین بهداشتی و پیشگیری را رعایت کنند.
وی تاکید کرد: باید بگونه‌ای برنامه‌ریزی کنیم که تولید ماسک و تجهیزات پزشکی متناسب با نیازی که داریم انجام شود و مانند آنچه که در مواد ضدعفونی کننده رخ داد، شاهد اشباع بازار نباشیم.
سالکی معتقد است، برای افزایش تولید ماسک و تجهیزات پزشکی بهتر است واحدهای موجود را از نظر کمی و کیفی تقویت کنیم تا اینکه سراغ احداث واحدهای جدید برویم.
وی در ادامه اشاره‌ای هم به ورود برخی ماسک‌های غیراستاندارد به بازار داشت و یادآور شد: برخی از این ماسک‌ها از پارچه‌های استرچ ساخته شده که کاملا کش می‌آید و علی رغم اینکه با قیمت بالایی به دست خریدار می‌رسد، اما مقاومت چندانی در برابر ویروس ندارد.
رئیس انجمن صنایع دارویی و تجهیزات پزشکی استان کرمانشاه درباره راه ساده‌ای که می‌توان از طریق آن برخی ماسک‌های غیراستاندارد را تشخیص داد، عنوان کرد: زمانی که این ماسک‌ها را در برابر نور خورشید بگیریم و کمی بکشیم کاملا منافذ آن با چشم دیده خواهد شد و چنین ماسکی با وجود این منافذ، نمی‌تواند مانع ورود ویروس باشد.
سالکی همچنین به افراد توصیه کرد، تا حد امکان ماسک‌ها را فقط یکبار استفاده کنند و از شست و شو و یا اتو کشیدن آن خودداری کنند، زیرا این کار باعث کاهش مقاومت ماسک خواهد شد.
انتهای پیام