خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 14 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۴۰ درصد زیتون به‌ صورت سبز از طارم خارج می‌شود

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 17 اردیبهشت 1399 - 09:27
فرماندار طارم گفت: ۴۰ درصد زیتون این شهرستان به ‌صورت سبز از این منطقه خارج می‌شود.
شهرستان،فرآوري،زيتون،محصول،واحدهاي،طارم،نشدن

ایسنا/زنجان فرماندار طارم گفت: ۴۰ درصد زیتون این شهرستان به ‌صورت سبز از این منطقه خارج می‌شود.
ستار صفری در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه اقتصاد شهرستان متکی به کشاورزی و زیتون محصول استراتژیک این منطقه است، افزود: تولید محصول زیتون مازاد بر نیاز شهرستان، می‌طلبد جهت ایجاد ارزش‌افزوده برای محصولات تولیدی کشاورزان، واحدهای فرآوری و بسته‌بندی در شهرستان گسترش یابد.
وی با بیان این مطلب که ۶۰ درصد محصول تولیدی زیتون طارم توسط واحدهای فرآوری خانگی و ۵۰ واحد فرآوری فعال بخش خصوصی در شهرستان فرآوری می‌شود، گفت: ۴۰ درصد از این محصول به‌صورت سبز از شهرستان خارج و در سایر شهرها و استان‌های مجاور فرآوری شده و درصدی نیز به روغن‌کشی اختصاص می‌یابد.
این مسئول یکی از مشکلات شهرستان و سرمایه‌گذاران در زمینه راه‌اندازی واحدهای های فرآوری و بسته‌بندی زیتون به صورت انفرادی را، مشکلات زیست‌محیطی عنوان کرد و افزود: صادر نشدن مجوز زیست‌محیطی مسائلی از قبیل صادر نشدن پروانه بهره‌برداری، پرداخت نشدن تسهیلات و ..‌.
موجب شده که در نهایت امکان عرضه نظامند محصول و نظارت بر این واحدها را دچار مشکل می‌کند.
فرماندار طارم ادامه داد: طی بررسی‌های کارشناسی و پیگیری‌های مکرر جهت پاسخ مناسب به تقاضاهای مردم در این زمینه، راه‌اندازی سایت‌های کارگاهی روستایی در شهرستان کلید خورد و انتظار است با توجه به اهمیتی که موضوع برای شهرستان دارد، راه‌اندازی این نواحی با جدیت هر چه بیشتر دنبال شود.
صفری تاکید کرد: اولویت واگذاری اراضی در این نواحی با واحدهای فرآوری و بسته‌بندی زیتون بوده و خارج از امکان واگذاری به متقاضیان نیست.
انتهای پیام