خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خروج نیروهای حشد شعبی به نفع امنیت استانهای غربی نیست

مهر | بین‌الملل | سه شنبه، 16 اردیبهشت 1399 - 17:17
رئیس شورای نجات الانبار عراق با اشاره به برخی درخواست ها برای خروج نیروهای حشد شعبی از مناطق آزادشده از لوث داعش در اینباره گفت: خروج حشد شعبی به منزله سقوط این مناطق به دست داعش است.
نيروهاي،خروج،مناطق،شعبي،الشعبي

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری عراقی المعلومه، حمید الهایس رئیس شورای نجات الانبار امروز سه شنبه اعلام کرد: الحشد الشعبی در مناطق مهمی در نوار مرزی و مناطق صحرایی که تروریستها در آن فعال هستند، حضور دارد.
وی افزود: نیروهای حشد شعبی در میان نیروهای امنیتی که با داعش مقابله کرده اند در زمره بهترین هستند زیرا قبلا نبردهایی با تکفیری ها داشته اند.
الهایس تاکید کرد: درخواست ها برای خروج الحشد الشعبی از سوی برخی گروههای سیاسی به نفع امنیت استانهای غربی نیست.
رئیس شورای نجات الانبار گفت: داعش به مناطق آزادشده از لوث تکفیری ها به محض خروج نیروهای حشد شعبی از آن باز خواهد گشت.
این در حالی است که قبلا هم کریم المحمداوی عضو کمیسیون امنیت پارلمان عراق هم گفته بود: هر که خواهان خروج نیروهای داوطلب مردمی عراق از شهرهای آزادشده از لوث داعش است، وطن پرست نیست.
خروج نیروهای حشد شعبی از این مناطق سبب خلاء امنیتی خواهد شد.