خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شناسایی ۶ بیمار جدید مبتلا به کرونا در چهارمحال و بختیاری

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 16 اردیبهشت 1399 - 16:03
شهرکرد- رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از شناسایی ۶ بیمار جدید مبتلا به کرونا در چهارمحال و بختیاری در ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.
نفر،بيماري،ساعت،استان،گذشته

به گزارش خبرنگار مهر، مجید شیرانی ظهر سه‌شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به آمار جدید بیماری کرونا در استان چهارمحال و بختیاری در شانزدهمین روز از اردیبهشت ماه سال ۹۹، عنوان کرد: از شروع خطر اپیدمی تا کنون یک‌هزار و ۲۲۵ بیمار با علائم بالینی مشکوک به کرونا به مراکز درمانی استان مراجعه داشته‌اند.
وی گفت: تعداد افراد نمونه گرفته شده بستری و سرپایی ۲ هزار و ۳۵۲ نفر بوده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد ادامه داد: تعداد بهبود یافتگان ترخیص شده از بیمارستان یا درمان در منزل ۳۸۱ نفر بوده است.
وی گفت: تعداد افراد بستری فعلی در مراکز درمانی ۴۰ نفر هستند.
وی ادامه داد: با مثبت اعلام شدن آزمایشات ۶ بیمار مشکوک طی ۲۴ ساعت گذشته، کل موارد مبتلا از آغاز بیماری که نتایج آزمایش آن‌ها مثبت اعلام شده ۴۲۶ نفر می‌باشد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد عنوان کرد: متأسفانه طی ۲۴ ساعت گذشته با فوت یک مورد جدید، ناشی از ابتلاء به بیماری نوپدید کووید ۱۹، طی ۲۴ ساعت گذشته، مجموع فوتی‌های ناشی از ابتلاء به این بیماری در استان به ۲۸ نفر رسید.