خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دولت افغانستان ۱۰۲ زندانی دیگر طالبان را آزاد کرد

مهر | بین‌الملل | سه شنبه، 16 اردیبهشت 1399 - 15:38
سخنگوی شورای امنیت ملی افغانستان در حساب کاربری خود در توئیتر از آزادی تعداد دیگری از زندانیان طالبان خبر داده است و از طالبان خواسته است تا روند آزادی نیروهای دولتی را از سر گیرد.
طالبان،افغانستان،فيصل،جاويد،زندانيان

به گزارش خبرگزاری مهر، «جاوید فیصل»، سخنگوی شورای امنیت ملی افغانستان در حساب کاربری خود در توئیتر از آزادی تعداد دیگری از زندانیان طالبان خبر داده است.
در این ارتباط جاوید فیصل اعلام کرد که «به دنبال فرمان رئیس جمهور اشرف غنی، روز گذشته ۱۰۲ زندانی دیگر از گروه طالبان آزاد گردید.»
سخنگوی شورای امنیت ملی افغانستان در ادامه نیز اعلام کرده که تا کنون ۸۵۰ نفر از زندانیان طالبان، یعنی بیش از نیمی از ۱۵۰۰ نفر از سوی دولت آزاد شده است.
این مقام دولت افغانستان در ادامه گفته است که با آغاز مذاکرات، امکان آزادی افراد بیشتری نیز وجود دارد.
به گفته جاوید فیصل، طالبان باید آزادی نیروهای دفاع ملی افغانستان را بر اساس فهرستی که دولت در اختیار آن‌ها قرار داده، از سر گیرد.
رهایی زندانیان طالبان و نیروهای دولتی، یکی از بندهای توافق آمریکا و طالبان و همچنین از پیش شرط‌های آغاز گفتگوهای بین افغانی است.