خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ایتالیا: به‌رغم کمک‌های چین و روسیه همچنان به ناتو وفاداریم

مهر | بین‌الملل | سه شنبه، 16 اردیبهشت 1399 - 14:10
نخست وزیر ایتالیا به ابراز نگرانی آمریکا درباره نفوذ چین و روسیه از راه امدادرسانی به کشورهای اروپایی آسیب‌دیده از کرونا واکنش نشان داد.
كنته،كرونا،جوزپه،ناتو

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از یورونیوز، «جوزپه کنته» نخست وزیر ایتالیا روز سه شنبه اعلام کرد که سیاست خارجی این کشور با وجود کمک‌های چین و روسیه در دوران شیوع کرونا، تغییر نکرده است.
این اظهارنظر واکنشی است به ادعای روز گذشته مارک اسپر وزیر دفاع آمریکا مبنی بر اینکه چین و روسیه از فرصتی که بحران کرونا فراهم کرده، برای افزایش نفوذ خود در اروپا استفاده کرده اند تا در میان اعضای ناتو شکاف ایجاد کنند.
در همین راستا، جوزپه کنته اعلام کرد اگرچه ما با همه کشورها ارتباط داریم اما ستون‌های امنیتی این کشور، ناتو و اتحادیه اروپا هستند.