سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دلیل تغییرات مدیریتی در علوم پزشکی تهران/باید زندگی با کرونا را یاد بگیریم

ایسنا | دانش و فناوری | سه شنبه، 16 اردیبهشت 1399 - 11:24
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه تصمیمات تغییر مدیریتی به نفع دانشگاه است، گفت: روحیه من این‌ گونه است، وقتی به نتیجه‌ای برسم که تصمیمی به نفع دانشگاه باشد، حسابگری‌های سیاسی و شخصی را کنار می‌گذارم و کاری را که درست می‌دانم، انجام می‌دهم.
دانشگاه،كرونا،دوران،زندگي،علوم،پزشكي،تهران،تأكيد،ازسرگيري،رئ ...

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه تصمیمات تغییر مدیریتی به نفع دانشگاه است، گفت: روحیه من این‌ گونه است، وقتی به نتیجه‌ای برسم که تصمیمی به نفع دانشگاه باشد، حسابگری‌های سیاسی و شخصی را کنار می‌گذارم و کاری را که درست می‌دانم، انجام می‌دهم.
به گزارش ایسنا، دکتر عباسعلی کریمی ضمن بیان این مطلب به تشریح وضعیت پساکرونا پرداخت و گفت: پساکرونا به این معنی نیست که این بحران تا تاریخ مشخصی تمام می‌شود و پس‌ از آن همه به زندگی عادی خود بازمی‌گردند، بلکه منظور این است که از این‌ پس دوران کرونا و دوران زندگی با کرونا را خواهیم داشت و باید این نوع زندگی کردن را یاد بگیریم.
وی دوران پساکرونا یا دوران زندگی با کرونا را دوران زندگی با تعقل بیشتر دانست و افزود: در این دوران باید با عقل‌گرایی بیشتر زندگی کنیم و یاد بگیریم در این دوران تغییراتی را در روش زندگی و کاری‌مان به وجود آوریم.
البته روی سخنم با جامعه دانشگاهی است.
دکتر کریمی افزود: کرونا بحرانی بود که اوجی داشت و ممکن است در آینده، دوباره اوج بگیرد و دوران رکودی هم خواهد داشت.
باید برویم به سمتی که در آموزش، پژوهش، درمان و مدیریتمان، زندگی با کرونا را یاد بگیریم و تمرین کنیم.
وی افزود: از این‌ پس در حوزه‌های آموزشی، پژوهشی و درمانی و امور دیگر دانشگاه باید بدانیم با کرونا چگونه همزیستی، کار و مدیریت کنیم.
بنابراین پساکرونایی نخواهیم داشت که بتوانیم بگوییم در آن بدون کرونا زندگی خواهیم کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با تأکید بر اینکه برای مدیریت در این دوران باید بیشتر فکر کنیم، افزود: اگر لازم است باید در روش‌ها و کارهایمان تغییراتی به وجود آوریم، در جلسات دانشگاه نیز این تغییرات اعمال‌ شده و ازاین‌ پس جلسات محدودتر و کاربردی‌تر خواهیم داشت که قابل بهره‌برداری باشد.
آمادگی دانشگاه برای مواجهه با هر احتمالی
وی با اشاره به پیش‌ بینی اپیدمیولوژیست‌ها از بحران کرونا گفت: اگر احتیاط‌ های لازم رعایت نشود؛ به‌ صورت خوشه‌ای، منطقه‌ای، شهری، دانشگاهی، بیمارستانی و … با اوج بیماری مواجه خواهیم شد.
ولی اینکه به‌ صورت عمومی در کشور چه پیش می‌آید را دقیقاً نمی‌دانیم.
به‌ هرحال باید آمادگی‌های لازم را برای احتمالات دیگر در نظر بگیریم.
حفظ تعادل در گفت‌وگو با جامعه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر کریمی گفت: فعال شدن دانشکده‌ها و گروه‌های آموزشی ازجمله مواردی بود که وزیر بهداشت اخیرا به آن تأکید کرد.
بحث دیگر حفظ تعادل در صحبت با جامعه است که من هم به رعایت آن اصرار دارم.
ما نباید مردم را خیلی بترسانیم؛ چون ترساندن زیاد باعث می‌شود دیگر به پیام‌ها گوش ندهند و نباید شرایط را عادی جلو دهیم، چون ممکن است دیگر رعایت نکنند و اتفاقاتی بیفتد که در گوشه و کنار شهرها، استان‌ها و مراکز خاص شاهد آن هستیم.
دلایل تغییرات مدیریتی دانشگاه
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در توضیح دلایل تغییر مدیریتی برخی واحدهای دانشگاه گفت: من تصمیمی می‌گیرم که به نفع دانشگاه باشد و هیچ‌ کدام از این تغییرات به هم ارتباطی ندارند؛ ولی چون به‌ صورت سریالی و پشت سرهم صورت گرفته، ممکن است برای همکاران دانشگاه شبهه ایجاد کند.
در واقع روحیه من این‌ گونه است، وقتی به نتیجه‌ای برسم که تصمیمی به نفع دانشگاه باشد، حسابگری‌های سیاسی و شخصی را کنار می‌گذارم و کاری را که درست می‌دانم، انجام می‌دهم.
حتی اگر عوارضی برای خودم به همراه داشته باشد.
تأکید دوباره بر ازسرگیری فعالیت بیمارستان‌ها
وی با تأکید بر ازسرگیری فعالیت‌های بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی تهران، گفت: درحال حاضر سه تا چهار درصد از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در بیمارستان‌های دانشگاه بستری هستند و ما نمی‌توانیم ۹۶ درصد باقی‌ مانده ظرفیت بیمارستان‌ها را خالی نگه‌ داریم.
دکتر کریمی با بیان اینکه ۴ هزار تخت بیمارستانی با چندین هزار پرسنل ظرفیتی است که باید از آن استفاده شود، افزود: دانشگاه مأموریت‌های متعددی در حوزه آموزش و پژوهش دارد.
۳۰۰۰ فلوشیپ و رزیدنت در دانشگاه آموزش می‌بینند که چندماه از آن را ازدست‌ داده‌اند.
علاوه بر این بیماران بسیاری هستند که باید برای پیگیری درمان خود مراجعه کنند، اما به دلیل کرونا مراجعه نمی‌کنند و آسیبی که از بیماری خود می‌بینند، به‌ مراتب بیشتر از کرونا است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با تأکید براینکه ازسرگیری فعالیت‌های بیمارستان‌ها فقط هدف مادی به همراه ندارد، گفت: برخی تصور می‌کنند تأکید ما بر ازسرگیری فعالیت بیمارستان‌ها هدف مادی دارد که البته هدف مادی هم دارد؛ چون در اثر کاهش درآمد اختصاصی و محدودیت منابع، بیمارستان‌ها در آینده دچار مشکل می‌شوند و این امر به‌ سلامت مردم آسیب می‌زند.
لذا باید به‌ سرعت بیمارستان‌ها را برای ازسرگیری فعالیت‌هایشان تجهیز کنیم.
وی تصریح کرد: اگر هم با موج دیگری از کرونا مواجه شدیم، وضعیتمان از دوم اسفند ۹۸ که عمق مسئله را نمی‌دانستیم بدتر نخواهد بود.
ما در آن شرایط و بدون هیچ آمادگی این کارنامه را به دست آوردیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اقدامات خوب مسئولان نظام در مقابله با بحران کرونا، گفت: اگر هم در ابتدا ناهماهنگی‌هایی بود، ولی به‌ سرعت با کمک همه بحران مدیریت شد.
اکنون نیز اقدامات دولت در بازگشایی تدریجی مشاغل کار صحیحی است؛ چون افراد زیادی هستند که دغدغه معاش دارند و اگر یک روز سر کار نروند، با مشکل مواجه می‌شوند.
انتهای پیام