خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیش‌بینی وزش باد شدید و رگبار باران در کرمانشاه

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 16 اردیبهشت 1399 - 11:16
کرمانشاه_ مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه با اشاره به ورود سامانه ای ناپایدار به جو منطقه گفت: وزش باد شدید و رگبار باران برای استان پیش بینی می شود.
استان،هواشناسي،جو،درجه،وقت،رگبار،سانتيگراد

محمد خسروی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: بر اساس بررسی آخرین داده‌های هواشناسی سامانه‌ای ناپایدار از اواسط وقت امروز تا اواخر وقت فردا جو منطقه را تحت تأثیر قرار می‌دهد.
وی افزود: به دنبال این وضعیت در برخی ساعات شاهد وزش باد شدید و رگبار باران و گاهی رعد و برق در سطح استان خواهیم بود.
مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه تصریح کرد: این شرایط سبب غبارآلود شدن هوا به ویژه در نواحی غربی استان خواهد شد.
خسروی گفت: بارش که طی ساعاتی از وقت فردا در منطقه اورامانات و در نیمه شرقی استان نمود بیشتری دارد، در برخی نقاط با رگبار تگرگ و آبگرفتگی معابر عمومی و رواناب همراه است.
این مسئول عنوان کرد: همچنین از روز پنجشنبه تا پایان هفته در حالی که به تدریج بر دمای هوا افزوده خواهد شد، پدیده قابل ذکری برای جو استان پیش‌بینی نمی‌شود.
وی بیان داشت: روز شنبه نیز با گذر موجی کم دامنه از جو استان شاهد وزش باد نسبتاً شدید و رگبارهای موقت و پراکنده باران خواهیم بود.
مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه با بیان اینکه طی ۲۴ ساعت گذشته دمای هوای مرکز استان بین ۱۲ و ۲۷ درجه سانتیگراد در نوسان بود، گفت: همچنین در این بازه زمانی سومار با ۳۶ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و حمیل و کوزران با ۵ درجه خنک‌ترین نقاط استان بودند.