خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خسارت 15 میلیون یورویی زنیت با خرید مهاجم بارسلونا

تسنیم | ورزشی | سه شنبه، 16 اردیبهشت 1399 - 10:56
باشگاه زنیت سن‌پترزبورگ پس از خرید هنگفت بازیکن برزیلی از بارسلونای اسپانیا با خسارت زیادی مواجه شد.
مالكوم،زنيت،يورويي،بارسلونا،يورو،بازيكن

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از خبرگزاری چمپیونات روسیه، زمانی که بارسلونا در ژوئن 2018 مالکوم برزیلی را از بوردوی فرانسه خرید ارزش فروش این بازیکن تا 45 میلیون یورو تخمین زده است.
رقمی که بالاترین رکورد برای مالکوم است.
البته باشگاه بارسلونا با تخفیف 4 میلیون یورویی مالکوم را با قرارداد 41 میلیون یورویی در سپتامبر 2019 به زنیت فروخت.
بر اساس این گزارش، با گذشت نیم‌فصل از لیگ برتر فوتبال روسیه مالکوم به دلیل مصدومیت خیلی نتوانست برای زنیتی‌ها بازی کند.
این اتفاق و شرایط اقتصادی کنونی فوتبال جهان تاثیر منفی‌اش را روی قیمت مالکوم گذاشت و به 30 میلیون یورو کاهش داد.
زنیت قصد داشت تا مالکوم را در نقل‌وانتقال‌های تابستانی 2020 به فروش رساند، اما کاهش قیمت این بازیکن شاید باعث انصراف این باشگاه روسی بشود.
انتهای پیام/