خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 18 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مسئول بنیاد مسلمانان آمریکایی: ساخت مدرسه الهیات در دستور کار است

تسنیم | فرهنگی و هنری | سه شنبه، 16 اردیبهشت 1399 - 10:23
دکتر محمود صرام مسئول بنیاد مسلمانان آمریکایی از دغدغه خود درباره حفظ میراث نبی مکرم اسلام و ساخت مدرسه الهیات در این کشور می‌گوید.
بنياد،مسلمانان،آموزشي،آمريكايي،فرهنگي،صرام،برويد،محمود

به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا، دکتر محمود صرام مسئول بنیاد مسلمانان آمریکایی در گفت‌وگویی با اشاره به دغدغه رسیدگی به نیاز مسلمانان آمریکا گفت: زمانی که در 1986 به آمریکا آمدم، حالتی اضطراری در من به وجود آمد و گفتم اگر نوه‌های من روز قیامت از من بپرسند، میراث مذهبی ما را چکار کردی و یا اگر حضرت محمد (ص) روزی از من بپرسد که این همه زحمت کشیدم و این دین را به وجود آوردم، شما چگونه آن را حفظ کردید، من پاسخی برای آنها ندارم.
وی افزود: با رفقای آمریکایی خود مشورت کردیم و به ما گفتند به جامعه بروید و ببینید مردم چه نیازی دارند.
ما این کار را کردیم و دیدیم قبرستان نیاز دارند.
خداوند هم قطعه زمینی به ما عطا کرد.
متخصصی به ما گفت نصف این زمین برای صد سال از مهاجران مسلمان کافی است، شما اگر می‌خواهید برنامه‌ای برای حفظ میراث فرهنگی داشته باشید، قسمتی از آن را آموزشی قرار دهید؛ لذا هدف این بنیاد ایجاد مدرسه الهیات اسلامی برای تربیت رهبران اسلامی در این مملکت است.
همان دستوری که پیامبر (ص) داد که بروید یاد بگیرید و به دیگران هم بیاموزید.
به گزارش تسنیم بنیاد مسلمانان آمریکایی (American Moslem Foundation) با ماهیت آموزشی و فرهنگی، بنیادی خصوصی است که در سال 1988 میلادی توسط دکتر محمود صرام پایه‌ریزی شد.
عمده فعالیت‌های این بنیاد در حوزه آموزشی و امور مذهبی است.
انتهای‌پیام/