سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عملیات اجرایی گازرسانی به روستای بی آب آغاز شد

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 16 اردیبهشت 1399 - 08:09
قزوین- فرماندار شهرستان آوج گفت: عملیات اجرایی گازرسانی به روستای بی آب از توابع بخش مرکزی آوج آغاز شد.
پروژه،عليرضايي،روستاي،روستا،عمليات،اجرايي

نصرت اله علیرضایی رد گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: حجم عملیات اجرایی این پروژه ۱۲ کیلومتر است و با برنامه ریزی صورت گرفته، پروژه گازرسانی این روستا در هفته دولت امسال به مرحله بهره برداری می‌رسد.
فرماندار شهرستان آوج افزود: این پروژه با اعتباری بالغ بر ۸ میلیارد ریال اجرا خواهد شد.
وی افزود: مراسم کلنگ زنی این طرح توسط جمالی پور استاندار قزوین به زمین زده شده بود که پس طی مراحل قانونی، برگزاری مناقصه، تهیه نقشه و انتخاب نهایی پیمانکار، امروز عملیات اجرایی آن آغاز شد.
علیرضایی گفت: جا دارد از همکاری و مساعدت اهالی شریف روستای شوراب بویژه کشاورزان و باغداران این روستا و همچنین پیگیری بخشدار مرکزی، دهیار و اعضای شورای اسلامی روستای بی آب تقدیر و تشکر شود.