خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بیش از ۲۰ درصد شرکت­‌های دانش بنیان توسط زنان تاسیس شده یا اداره می‌­شود

فارس | دانش و فناوری | چهارشنبه، 08 اسفند 1397 - 13:19
مشاور امور بانوان معاونت علمی و فناوری ریاست­ جمهوری با اشاره به نقش پررنگ زنان در تولید و تجاری­‌سازی دانش گفت: اکنون ۲۰ درصد شرکت­های دانش بنیان توسط زنان تاسیس شده یا اداره می­شود.
فناوري،علمي،زنان،دانشمندان،كشورهاي،علم،اسلامي،تجربيات،حوزه،د ...

مشاور امور بانوان معاونت علمی و فناوری ریاست­ جمهوری با اشاره به نقش پررنگ زنان در تولید و تجاری­‌سازی دانش گفت: اکنون ۲۰ درصد شرکت­های دانش بنیان توسط زنان تاسیس شده یا اداره می­شود.
به گزارش گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از ستاد ارتباطات و اطلاع ­رسانی بنیاد مصطفی(ص)، زینب حمیدزاده، مشاور امور بانوان معاونت علمی و فناوری ریاست­جمهوری در آیین افتتاحیه پنجمین نشست تبادل تجربیات علم و فناوری (STEP) در کشورهای اسلامی در دانشگاه کراچی پاکستان با اشاره به سوابق دیرین کشورهای اسلامی در زمینه دستاوردهای علمی اظهار داشت: بدون دیپلماسی علمی، رسیدن به دستاوردهای مهم در این حوزه ممکن نیست.
وی افزود: با وجود دستاوردهای مهم و درخشان کشورها در زمینه علمی، فقدان ارتباطات علمی موثر بین جوامع علمی مشهود است.
اولین گام برای حل این مشکل ایجاد شبکه­ای موثر از دانشمندان و متخصصان مسلمان است.
حمیدزاده با اشاره به اقدامات بنیاد مصطفی(ص) در این زمینه اظهار داشت: نشست استپ با هدف ایجاد فضای همکاری بین دانشمندان مسلمان، شناخت دانشمندان و توانایی­های آنان در زمینه­‌های مختلف برگزار می­شود.
*اسلام تفاوتی بین زن و مرد در رشد توانایی­‌ها قائل نیست
مشاور امور بانوان معاونت علمی و فناوری ریاست­جمهوری با اشاره به دیدگاه اسلام در مورد تساوی زن و مرد در دست یافتن به حیات طیبه یادآور شد: این امر نشان می­دهد تفاوتی بین زن و مرد در زمینه رشد توانایی­های آنان وجود ندارد.
وی با تاکید بر ایجاد فرصت­های مساوی برای دانشمندان در حوزه‌­های مختلف دانش، مدیریت و سیاست گفت: آمارها نشان ­می­دهد تفاوت زیادی بین زنان و مردان در حوزه تحصیلات تکمیلی و همچنین تشکیل مراکز تحقیقاتی و حضور زنان در این مراکز وجود دارد.
*۲۰ درصد شرکت های دانش بنیان در اختیار زنان
حمیدزاده که به عنوان نماینده معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در این نشست سخن می­گفت با اشاره به تلاش کشورهای مختلف در زمینه توانمندسازی زنان بیان داشت: ایران در کنار همه فعالیت­ها در حوزه علم و فناوری، تاسیس شرکت­های دانش­بنیان را در دستور کار خود قرار داده است و با در نظر گرفتن تعداد قابل توجه دانشجویان زن در دانشگاه­ها به دنبال افزایش مشارکت زنان در حوزه دانش بنیان است.
وی بیان کرد: آمارها نشان می­دهد ۲۰ درصد شرکت­های دانش­بنیان، امروز توسط زنان تاسیس شده و با توجه به توانمندی­های زنان و افزایش حمایت­ها انتظار داریم این میزان به ۴۰ درصد برسد.
پنجمین دوره نشست تبادل تجربیات علم و فناوری (STEP) در کشورهای اسلامی، در زیرشاخه‌های بیماری­های واگیر و غیرواگیر در حوزه سلامت با موضوعات پیشگیری، تشخیص و درمان ۸ تا ۱۱ اسفند در دانشگاه کراچی در حال برگزاری است.
یکی از فعالیت­های کلیدی پنجمین نشست تبادل تجربیات علم و فناوری (STEP) در کشورهای اسلامی، تاکید بر نقش دانشمندان زن جهان اسلام در توسعه علم و فناوری و حضور پررنگ آنان در این دوره از نشست استپ خواهد بود.
این دوره از نشست استپ، به بررسی چالش­های جهان اسلام در حوزه سلامت می­پردازد و تازه‌ترین رویکردها و دستاوردهای دارویی برای مواجه با این چالش­ها در آن بررسی می­شود.
در حاشیه برگزاری پنجمین نشست تبادل تجربیات علم و فناوری (STEP) در کشورهای اسلامی، سومین نمایشگاه آشنایی صنایع با دستاوردهای دانشمندان جهان اسلام نیز برپا می­شود و شرکت­ها و سرمایه­‌گذاران، همراه مهندسان و دانشمندانی که در تولیدات و خدمات جدید، موفقیت­هایی را کسب کرده­اند، در این نشست چهار روزه با یکدیگر دیدار خواهند کرد.
نشست ایسا همزمان با نشست استپ در دانشگاه کراچی ادامه خواهد داشت.
نشست تبادل تجربیات علم و فناوری(STEP) در کشورهای اسلامی، فرصتی خواهد بود تا دانشمندان کشورهای اسلامی و محققان جهان اسلام با یکدیگر دیدار کرده و دستاوردها و تجربیات موفق خود را برای یکدیگر و همچنین دانشمندان جوان به اشتراک بگذارند.
انتهای پیام/