خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 24 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استقلال آماده شروع تمرینات در صورت صادر شدن «مجوز»

مهر | ورزشی | یکشنبه، 14 اردیبهشت 1399 - 19:03
در صورتی که مجوز آغاز تمرینات گروهی صادر شود، باشگاه استقلال برای آغاز تمرینات مشکلی نخواهد داشت.
تمرينات،آغاز،استقلال،مجوز

به گزارش خبرنگار مهر، این که آغاز دوباره مسابقات لیگ برتر چه زمانی باشد و از چه موقع مجوز آغاز تمرینات گروهی داده شود مشخص نیست.
اما در صورت صدور مجوز تمرینات، باشگاه استقلال مشکلی برای این منظور ندارد.
بنا بر این گزارش، در صورت صدور مجوزهای لازم از سوی وزارت بهداشت و فدراسیون فوتبال، باشگاه استقلال این آمادگی را دارد تا با رعایت پروتکل‌های بهداشتی تمرینات خود را آغاز نماید.
آبی پوشان دو زمین چمن را برای آغاز دور جدید تمرینات خود آماده کرده‌اند که با صلاحدید کادر فنی تمرینات می‌تواند در یکی از این دو زمین آغاز و پیگیری شود.
تیم فوتبال استقلال در پایان هفته بیست و یکم لیگ برتر با ۳۶ امتیاز از ۲۰ بازی و با یک بازی کمتر نسبت به سایر تیم‌ها، پس از پرسپولیس، سپاهان و تراکتور در رده چهارم قرار دارد.