خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعتبارات آموزش و پرورش پاسخگوی نیازها نیست

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | چهارشنبه، 08 اسفند 1397 - 12:55
زینی وند گفت: علی‌رغم افزایش سهم اعتبارات آموزش و پرورش این رقم پاسخگوی نیاز این حوزه نیست.
مدارس،پرورش،آموزش،دولتي،مراكز،افزايش،غيردولتي،تربيت،نمايشگاه

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی:
به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، مجتبی زینی وند رئیس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی در مراسم اختتامیه نمایشگاه دستاورد‌های مدارس و مراکز غیر دولتی که در مصلای امام خمینی ره برگزار شد، اظهار کرد: رشد و تربیت ابعاد وجودی دانش آموزان و تفکر عقلانی و ایجاد توانایی در دانش آموزان در پرتو آموزش و پرورش کارآمد امکان پذیر نیست.
وی ادانه داد: دولت به تنهایی قادر به آموزش و پرورش متعالی نیست و راه تحقق آموزش و پرورش و کارآمد چیست و پاسخ باید مبتنی بر واقعیات باشد، با افزایش جمعیت مطالبه برای آموزش و پرورش با کیفیت افزایش یافته است و به موازات افزایش جمعیت و مطالبات اجتماعی با توجه به محدودیت‌های مالی دولت راهی جز کاهش تصدی گری ندارد.
رئیس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی ادامه داد: علی‌رغم افزایش سهم اعتبارات آموزش و پرورش در دولت تدبیر و امید اکنون اعتبارات به بیش از ۴۵ هزار میلیارد می‌رسد و این اعتبار هم پاسخگوی نیز آموزش و پرورش نیست.
زینی وند با اشاره به اینکه مشارکت امری پذیرفته شده جهانی است، گفت: دنیا براساس واقعیات موجود بستر سازی در آموزش و پرورش را فراهم کردند و نمی‌توانیم از امکانات مالی و دلسوزان تعلیم و تربیت آموزش و پرورش را بی‌بهره کنیم.
وی ادامه داد: هر مدرسه با تجربه ۳۰ ساله مدارس معلمان در مدارس غیردولتی همراه است و این تجربه ارزشمند برای موفقیت مدارس غیردولتی خواهد بود و این نمایشگاه هم نمود هستی از مدارس غیردولتی و اثربخش بودن آن در نظام تعلیم و تربیت است.
انتهای پیام/
اظهارات زینی‌وند در نمایشگاه دستاورد‌های مدارس غیر دولتی