خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 07 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اتمام بزرگراه بیجار

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 14 اردیبهشت 1399 - 16:18
مدیرکل راه و شهرسازی کردستان، گفت: عملیات احداث  چهار خطه بیجار - دیواندره به عنوان یک طرح اولویت دار در تسریع ترافیک استان به سمت مرکز کشور بوده و اتمام آن نیازمند یک هزار و 700 میلیارد ریال اعتبار است.
قطعه،كيلومتر،خطه،اتمام،پيشرفت،احداث،ريال

ایسنا/کردستان مدیرکل راه و شهرسازی کردستان، گفت: عملیات احداث چهار خطه بیجار - دیواندره به عنوان یک طرح اولویت دار در تسریع ترافیک استان به سمت مرکز کشور بوده و اتمام آن نیازمند یک هزار و 700 میلیارد ریال اعتبار است.
محمد صدیق ثابتی امروز(14 اردیبهشت) در جمع خبرنگاران، از ادامه عملیات احداث چهار خطه بیجار - دیواندره خبر داد و اظهار کرد: این مسیر به طول ۵۵ کیلومتر از جمله مسیرهای مهم استان در هدایت ترافیک استان‌های شمال و مرکز کشور به سمت شهرهای مرزی بانه، مریوان و مرزهای باشماق و سیران بند است.
وی افزود: ارتقای آن به چهار خطه در سه قطعه در دستور کار این اداره کل قرار گرفته که قطعه یک آن به طول پنج کیلومتر با پیشرفت ۹7 در صدی در شرف اتمام است.
مدیرکل راه و شهرسازی، ذکر کرد: قطعه دوم آن با۱۰ کیلومتر طول 50 درصد پیشرفت دارد و قطعه سوم نیز با چهار کیلومتر طول از 20 درصد پیشرفت برخوردار است.
ثابتی از صرف ۱9۰ میلیارد ریال اعتبار برای این بزرگراه تاکنون در هرسه قطعه خبر داد و خاطرنشان کرد: برای بهره برداری و اتمام این طرح یک هزار و 700 میلیارد ریال دیگر لازم است.
وی تاکید کرد: کاهش هزینه های استهلاک، کاهش مصرف سوخت وصرفه جویی در زمان، ازدیاد ایمنی تردد، کاهش تصادفات و تلفات ناشی از آن و ارتقای شاخص های برخورداری از راه مناسب و بزرگراهی در استان از اهداف احداث این راه است.
انتهای پیام