خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وجود بیش از ۳۴۰ هزار کلنی زنبورعسل در استان همدان

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 14 اردیبهشت 1399 - 15:24
همدان - مدیر طیور سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: تعداد ۳۴۶ هزار و ۶۳۳ کلنی زنبورعسل در همدان وجود دارد.
كيلوگرم،استان،همدان،قراگوزلو،زنبور،عسل

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا قراگوزلو با بیان اینکه این کلونی‌ها تولیدی بالغ بر ۳ میلیون و ۴۷۷ هزار و ۹۷۹ کیلوگرم عسل، ۳۴ کیلوگرم ژل رویال و ۹ هزار و ۶۰ کیلوگرم گرده گل دارند.
وی گفت: این کلنی ها همچنین ۴۸ هزار و ۸۴۷ کیلوگرم موم، ۲ هزار و ۲۴۹ کیلوگرم بره موه و ۰.۰۱۵ کیلوگرم زهر تولید می‌کنند.
قراگوزلو عنوان کرد: تعداد ۷۸۷ زنبور دار و تعداد ۷۲ واحد زنبورداری در استان همدان زیر پوشش بیمه هستند.
وی افزود: بر اساس هماهنگی‌های به‌عمل آمده با مدیریت باغبانی، مدیریت زراعت و حفظ نباتات استان همدان و همکاری ناظرین کشاورزی کندوهای زنبور عسل به منظور انجام عمل تلقیح در باغات میوه، مزارع دانه‌های روغنی به کارگرفته خواهند شد.
مدیر امور طیور، زنبورعسل و کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی استان همدان ادامه داد: بر اساس نتایج به دست آمده از آمارگیری زنبورستان های استان که به طور همزمان در سراسر کشور انجام می‌گیرد، استان همدان با توجه به سرشماری سال گذشته دارای ۲ هزار و ۴۸۱ واحد زنبورستان است که دو هزار و ۵۳۸ نفر در این حرفه شاغل هستند.