خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نقش رسانه‌ها در وفاق و همدلی موجود در ایلام قابل‌ تقدیر است

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 14 اردیبهشت 1399 - 11:26
استاندار ایلام نقش رسانه‌ها در وفاق و همدلی موجود در ایلام را قابل‌تقدیر دانست و گفت: رسانه‌ها تمهیدات لازم را جهت انعکاس عملکرد دستگاه‌های اجرایی، خیران و سازمان‌های مردم‌نهاد در امر مقابله با کرونا را به نحو شایسته فراهم کنند.
ايلام،كرونا،خيران،استان،مايحتاج،وفاق،همدلي،اقشار،اوليه،بيمار ...

قاسم سلیمانی دشتکی در گفت وگوی مجازی با خبرنگار تسنیم در ایلام اظهار داشت: در شرایطی که بیماری کرونا فاصله‌گذاری هوشمند اجتماعی را موجب شده اما فرهنگ غنی مردم ایلام باعث شده است تا وفاق و همدلی کم نشود.
استاندار ایلام گفت: وفاق و همدلی مردم ایلام در قالب کمک‌های مردمی، خیران و انجمن‌های مردم‌نهاد نشان داد که ولایتمداران ایلامی نوع دوستی را در صدر امور خود دارند.
وی یادآورشد: علیرغم آن که بیماری کرونا خسارات بسیاری بر اقتصاد دنیا وارد کرد اما در ایلام با همکاری خوب تولیدکنندگان، صنعتگران، کسبه، بازاریان و مردم، تولید در استان مغفول نماند و در قالب تهیه مایحتاج اولیه مردم مانند ماسک، دستکش، الکل و سایر اقلام بهداشتی به فعالیت خود ادامه داد و امروز با افتخار اعلام می‌کنیم هیچ مشکلی در ارتباط با اقلام بهداشتی در استان وجود ندارد.
وی خاطرنشان کرد: اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی خوب در شرایط کنونی توسط اصحاب رسانه، وفاق و همدلی خاصی را در ایلام به وجود آورده است که ضمن تقدیر انتظار آن است که رسانه‌ها تمهیدات لازم را جهت انعکاس عملکرد دستگاه‌های اجرایی، خیران و سازمان‌های مردم‌نهاد در امر مقابله با کرونا را به نحو شایسته فراهم کنند.
استاندار در ادامه خاطرنشان کرد: به همت مردم، خیران و انجمن‌های مردم‌نهاد اقدامات مهمی در زمینه آگاهی بخشی به جامعه و تأمین مایحتاج اولیه اقشار آسیب‌پذیر صورت گرفته و ستاد مشارکت‌های اجتماعی به‌خوبی حمایت و ساماندهی این کمک‌ها را به انجام رسانده است.
سلیمانی دشتکی رزمایش کمک مومنانه سپاه استان را یکی از این اقدامات اثرگذار در تأمین مایحتاج اولیه اقشار آسیب‌پذیر نام برد و گفت: توزیع 10 هزار بسته معیشتی در استان ایلام بی‌نطیر بود.
وی با توصیه به دستگاه‌های اجرایی بر استفاده از ظرفیت‌های مردمی اعم از خیران، سازمان‌های مردم‌نهاد و مانند آن به‌ویژه در زمینه رفع مشکلات معیشتی و نیازهای اقتصادی اقشار آسیب‌پذیر بیان کرد: ضرورت ارائه آموزش و مشاوره‌های لازم به خانواده‌ها برای ارتقاء مهارت‌های ارتباطی و تاب‌آوری در شرایط کرونایی با توجه به پیش‌بینی‌ها مبنی بر احتمال تداوم مشکل بیماری کرونا برای آینده امری ضروری است.
انتهای پیام/861/ح