سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

طالبان: آمریکا به توافقنامه قطر متعهد باشد

تسنیم | بین‌الملل | یکشنبه، 14 اردیبهشت 1399 - 11:20
سخنگوی طالبان در یک مجادله توئیتری با سخنگوی نیروهای آمریکایی مستقر در افغانستان تاکید کرد که واشنگتن باید به تعهداتش در توافقنامه قطر پایبند باشد.
طالبان،سخنگوي،نيروهاي،تعهدات،قطر،حملات

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «ذبیح‌الله مجاهد» سخنگوی طالبان و «سانی لگت» سخنگوی نیروهای آمریکایی در افغانستان در یک مجادله نادر عمومی در شبکه‌های اجتماعی همدیگر را به عدم تعهد به توافقنامه قطر متهم کردند.
آمریکا و طالبان پس از نزدیک به 18 ماه گفت‌وگو پشت درهای بسته توافقنامه‌ای صلح با یکدیگر را امضا کردند اما پس از آن حملات طالبان علیه نیروهای افغان افزایش یافته است.
سانی لگت سخنگوی نیروهای آمریکایی با انتشار پیامی در توئیتر خطاب به طالبان گفته بود که از حملات هجومی خودداری کنند زیرا این اقدام منجر به تشدید حملات می‌شود و هشدار داد که اگر خشونت‌ها کاهش نشود «واکنش خواهد بود».
سخنگوی طالبان که برای حل بحران کنونی در افغانستان توافقنامه قطر باید اجرایی شود.
مجاهد در پاسخ به لگت گفت: با اظهارات بی‌معنی و تحریک‌آمیز فضای کنونی را صدمه نزنید؛ ما به تعهداتمان پایبندیم، به تعهدات خودتان متعهد باشید.
لگت همچنین به طالبان گفته بود که «در مذاکرات قطر تعهدات کتبی و شفاهی بوده است، برخی از این تعهدات رعایت می‌شود اما برخی نه.
خشونت‌ها علیه شهرها و نیروهای ائتلاف کاهش یافته اما خواسته بودیم تا همه طرف‌ها خشونت‌ها را تا 80 درصد کاهش دهند تا راه برای مذاکرات صلح هموار شود».
انتهای پیام/.