سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گروه جهادی مدافعان حرم، مدافعان خانواده‌های نیازمند

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 14 اردیبهشت 1399 - 10:47
مسئول گروه جهادی مدافعان حرم شهرستان تویسرکان هدف اصلی این گروه را خدمت‌رسانی به خانواده‌های نیازمند دانست و گوشه‌هایی از فعالیت‌های جهادی‌شان در روزهای شیوع کروناویروس را توضیح داد که در ادامه آمده است.
گروه،جهادي،شهرستان،مدافعان،حرم،تويسركان،بهداشتي،قرار،اقشار،د ...

ایسنا/همدان مسئول گروه جهادی مدافعان حرم شهرستان تویسرکان هدف اصلی این گروه را خدمت‌رسانی به خانواده‌های نیازمند دانست و گوشه‌هایی از فعالیت‌های جهادی‌شان در روزهای شیوع کروناویروس را توضیح داد که در ادامه آمده است.
مهدی داوری در گفت‌وگو با ایسنا، بیان کرد: مرحله اول فعالیت‌های گروه جهادی مدافعان حرم در ایام کرونایی ضدعفونی کردن سطح شهر، پاساژها، مغازه‌ها و ...
بود، ‌مرحله بعد توزیع بیش از ۲۰۰۰ بسته مواد ضدعفونی‌کننده در مناطق حاشیه شهر بود که غالباً نیازمند بودند و همچنین بین کاسب‌هایی که بیشتر در معرض این بیماری قرار داشتند.
وی ادامه داد: تهیه و ‌توزیع اقلام بهداشتی تخصصی و تجهیزات پزشکی برای مراکز درمانی و ‌بهداشتی از دیگر فعالیت‌های گروه بود سپس مواد اولیه تولید ماسک را در اختیار کارگاه‌های تولیدی قرار دادیم و در نهایت آنها را بین اقشار کم درآمد توزیع کردیم.
داوری تصریح کرد: یکی از اقدامات این گروه جهادی فراخوان برای جذب نیروهای داوطلب در شهرستان بود که افراد علاقمند برای خدمت رسانی جذب شدند و با هماهنگی شبکه بهداشت سه مرحله کلاس آموزشی برای آنها برگزار شد و در انتها داوطلبان در ضدعفونی کردن منازل مشکوک به کرونا، غربالگری، رانندگی برای توزیع اقلام غذایی و بهداشتی مشغول به خدمت رسانی شدند.
وی با اشاره به اینکه مسئولیت ستاد مردمی مبارزه با کرونای شهرستان تویسرکان نیز با گروه جهادی مدافعان حرم بود، گفت: فعالیت دیگر گروه سرکشی از کارگاه‌های تولید ماسک بود و اگر در کارگاه‌ها نیازی وجود داشت تا حد امکان و توان در اختیارشان قرار می‌دادیم.
مسئول گروه جهادی مدافعان حرم شهرستان تویسرکان خاطرنشان کرد: خدمات رسانی به اقشار کم درآمد هدف اصلی این گروه جهادی است و به همین منظور حدود ۵۰۰ بسته بهداشتی تهیه شد و بین خانواده‌های آسیب‌پذیر و اقشار کم درآمد شهرستان تویسرکان قرار گرفت.
وی اضافه کرد: با توجه به اینکه در ایام نیمه شعبان امسال موضوع جلوگیری از تجمعات مطرح بود هزینه برگزاری جشن‌ها از خیرین جمع‌آوری و با هزینه‌ای افزون بر ۷۰ میلیون تومان ۲۷ رأس گوسفند خریداری و ۱۰۰۰ بسته گوشت بین نیازمندان شهرستان و روستاهای تابعه تقسیم شد.
داوری در ادامه به کمک‌های مؤمنانه گروه جهادی مدافعان حرم اشاره کرد و یادآور شد: در این راستا بسته‌های غذایی تهیه و بین نیازمندان و اقشار آسیب‌پذیر تقسیم می‌شود که فعالیت‌ها همچنان ادامه دارد.
وی درباره برنامه‌های فرهنگی این گروه نیز بیان کرد: اجرای گروه سرود در شب و روز نیمه شعبان در حدود ۱۲ نقطه شهرستان که دارای محلات آپارتمان نشین با بافت تراکمی بیشتری بودند از جمله این برنامه‌ها بود.‌
داوری به دیدار و دلجویی از خانواده‌های جانبازان توسط این گروه جهادی هم اشاره کرد و افزود: از جانبازانی که مشکلات حاد داشتند و آسیب‌پذیری‌شان بیشتر بود، دیدار به عمل آوردیم همچنین برای کاهش تردد آنها در سطح شهر بسته‌های بهداشتی در اختیارشان قرار دادیم.
وی در پایان اظهار کرد: اعضای ثابت گروه جهادی مدافعان حرم تویسرکان حدود ۴۰ نفر متشکل از خانم ها و آقایان هستند که در این مدت خانم‌ها به شبکه بهداشت معرفی شدند و به فعالیت‌ غربالگری مشغول بودند، از طرف دیگر سرکشی از پرسنل و عرض خداقوت به کادر بهداشتی و پزشکی بیمارستان و شبکه بهداشت از فعالیت‌های گروه بود که خانم‌ها نیز حضور داشتند.
انتهای پیام