خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عصائب اهل الحق: آمریکا پشت حملات داعش به عراق است

ایسنا | بین‌الملل | یکشنبه، 14 اردیبهشت 1399 - 09:42
دبیرکل جنبش عصائب اهل الحق عراق حملات اخیر داعش را بخشی از اقدامات دولت آمریکا برای ادامه اشغال‌گری خود در خاک عراق عنوان کرد.
عراق،حملات،ادامه،الحق

دبیرکل جنبش عصائب اهل الحق عراق حملات اخیر داعش را بخشی از اقدامات دولت آمریکا برای ادامه اشغال‌گری خود در خاک عراق عنوان کرد.
به گزارش ایسنا، به نقل از سایت المیادین، قیس خزعلی، دبیرکل عصائب اهل الحق عراق اعلام کرد، حمله اخیر داعش یکی از سری اقدامات واشنگتن برای احیای این گروه تروریستی است و این حملات درست زمانی انجام شد که قرار است واشنگتن و دولت بغداد در ماه ژوئن پیرامون خروج نیروهای آمریکایی از کشور مذاکره کنند.
وی ادامه داد، این حملات داعش برای توجیه ادامه اشغال‌گری آمریکا در عراق با هدف حفظ امنیت رژیم صهیونیستی و تسلط بر نفت است.
انتهای پیام