خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۳۱ مسجد استان مرکزی میزبان برگزاری آئین معنوی اعتکاف

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 08 اسفند 1397 - 12:15
اراک- مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی گفت: امسال ۱۳۱ مسجد در سطح استان مرکزی میزبان برگزاری آئین معنوی اعتکاف هستند و برنامه ریزی لازم برای برگزاری مطلوب این مراسم انجام شده است.
اعتكاف،استان،معنوي،مركزي،مراسم،تبليغات،جوانان،اسلامي،قربانپو ...

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام صفر قربانپور صبح چهارشنبه در جلسه ستاد برگزاری مراسم معنوی اعتکاف استان مرکزی در اراک، اظهار داشت: آیین معنوی اعتکاف سال جاری در ۱۳۱ مسجد در سطح استان مرکزی برگزار می گردد و پیش بینی می شود معتکفان به ویژه جوانان معتکلف نسبت به سال گذشته افزایش داشته باشند، چرا که جوانان به اهمیت و ارزش این مراسم معنوی بیشتر پی برده اند.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی افزود: در تمام شهرستان های استان مرکزی با برنامه ریزی از ظرفیت های موجود برای برگزاری مراسم معنوی اعتکاف به خوبی استفاده خواهد شد.
قربانپور خاطر نشان کرد: در مراسم اعتکاف سال گذشته ۲۳۴ روحانی در سطح استان همکاری داشتند.
همچنین ۱۱۰ مبلغ، ۶۲ مداح، قاری و مربی قرآن و ۱۰۶ نفر هم به عنوان ذاکر اهل بیت(ع) حضور داشتند.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی بیان داشت: ستاد اعتکاف که جنبه مردمی دارد در استان مرکزی با هدف تسهیل در امور اعتکاف سال جاری تشکیل شده است.
قربانپور با اشاره به اینکه اعتکاف یک رویش انقلابی است، اظهار داشت: توجه به آئین معنوی اعتکاف زمینه ای برای بصیرت سازی است که تزکیه، خودسازی و جلب آنچه سعادت بشر را در این غوغای جهانی به همراه دارد، سبب می شود.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی بیان داشت: در شرایط کنونی دشمن برای کمرنگ شدن معنویت در جامعه تلاش می کند، بنابراین تفهیم و تبیین اهمیت موضوع آئین هایی همچون مراسم معنوی اعتکاف برای جوانان از هر زمان دیگر بیشتر ضرورت دارد.
وی ادامه داد: بدخواهان انقلاب در تلاش هستند تا مردم به ویژه جوانان را از معنویت و مساجد دور کنند و در کنار این موضوع، سبک زندگی دینی و معنوی را به سمت سبک و سیاق زندگی غربی سوق دهند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی گفت: نقش اعتکاف در چنین شرایطی نقش پیوند دهنده جامعه با ولایت و مردم با حاکمیت دینی و معنوی است.
اعتکاف بسترساز اعتلای معنوی برای بشر است و به خودسازی و نزدیک شدن به حق تعالی کمک می کند.
گفتنی است مراسم اعتکاف از ۲۹ اسفندماه جاری همزمان با سراسر کشور در استان مرکزی آغاز می شود.