خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هشدار پلیس به افرادی که تازه در "بورس" سرمایه‌گذاری کرده‌اند

تسنیم | اجتماعی و حوادث | شنبه، 13 اردیبهشت 1399 - 16:04
رئیس پلیس امنیت اقتصادی ضمن توصیه به سرمایه‌گذاران تازه وارد در بازار بورس گفت: این افراد تا حد امکان از سرمایه‌گذاری با سرمایه مالی زندگی خودداری کرده و به شایعات، تبلیغات و هیاهوی فضای مجازی توجه نکنند و به کارشناسان و نهادهای تخصصی مراجعه کنند.
بورس،بازار،سرمايه،اقتصادي،توجه،پليس،مقيمي،آسيبهاي

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ سردار محمدرضا مقیمی با اشاره به استقبال بی‌سابقه مردم از بازار بورس اظهار کرد: بازار بورس در هفته‌های گذشته روزهای طلایی را سپری کرده و رشد قابل توجه شاخص بورس در روزهای اخیر باعث شد تا افرادی که تاکنون فقط اسم بورس را شنیده بودند و هیچ شناختی از آن نداشتند، با سرمایه اندک وارد این بازار شوند.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی افزود: باید در نظر داشت بی‌اطلاعی تازه‌واردان از نحوه خرید و فروش سهام در بورس می‌تواند چالش‌برانگیز باشد و در صورت عدم توجه به خیلی از موارد، افراد را با تهدیداتی مواجه کند.
وی ادامه داد: در این راه باید افراد علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری با کارشناسان اقتصادی درحوزه سرمایه و بورس مشورت کرده تا با سرمایه‌گذاری صحیح ریسک سرمایه‌گذاری را به حداقل برسانند.
این مقام انتظامی در راستای صیانت از بروز معضلات اقتصادی و آسیبهای مربوطه به افراد تازه‌وارد سرمایه‌گذار در بورس توصیه کرد: بازار سرمایه نیاز به صبر دارد و هموطنانی که سرمایه‌گذاری می‌کنند باید در نظر داشته باشند که این نوع از بازار بلندمدت بوده و نباید هیجانی عمل کنند و با سرمایه‌های غیرلازم خود وارد بورس شوند.
مقیمی از افرادی که به تازگی وارد بازار سرمایه شده‌اند، خواست تا حد امکان از سرمایه‌گذاری با سرمایه مالی زندگی خودداری کرده و به شایعات، تبلیغات و هیاهوی فضای مجازی توجه نکنند و به کارشناسان و نهادهای تخصصی مراجعه کنند.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی با توجه به مأموریتهای این پلیس، مبنی بر پیش‌بینی و پیشگیری از جرایم اقتصادی و جلوگیری از تهدیدات و آسیبهای اقتصادی به عموم هموطنان که به سرمایه‌گذاری در بورس روی آورده‌اند، هشدار داد که با آموزش و تخصص کافی در این راه قدم برداشته و با شناخت ناکافی به جای سودآوری، اصل سرمایه خود را از دست ندهند.
انتهای پیام/