خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

5 هزار ميليارد تومان در سال 98 به مددجويان كميته امداد و بهزيستي اختصاص مي‌يابد

فارس | سیاسی | چهارشنبه، 08 اسفند 1397 - 12:06
نمايندگان مجلس در لايحه بودجه سال آينده با اختصاص 5 هزار ميليارد تومان به مددجويان كميته امداد و بهزيستي موافقت كردند.
ماده،ريال،قانون،زندانيان،مبلغ،مجلس،1398،سهميه،اولويت،مصوبه

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نشست علنی صبح امروز (چهارشنبه) پارلمان و در ادامه رسیدگی به لایحه بودجه سال 1398 کل‌کشور، بندهای (ب) و (ج) تبصره 16 ماده واحده این لایحه را به تصویب رساندند.
به موجب مصوبه مجلس، در اجرای بند (ب) ماده 83 قانون برنامه پنجساله ششم توسعه و ماده 52 قانون احکام دائمی برنامه‌های توسعه کشور، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران مکلف است از طریق بانک‌های عامل مبلغ پنجاه هزار میلیارد (50.000.000.000.000) ریال مانده سپرده‌های قرض‌الحسنه بانکی و رشد مبلغ مزبور را به تفکیک سی و پنج ‌هزار میلیارد (35.000.000.000.000)ریال به کمیته امداد امام خمینی(ره) و پانزده هزار میلیارد (15.000.000.000.000)ریال به سازمان بهزیستی کشور با معرفی دستگاههای ذی‌ربط به مددجویان و کارفرمایان طرحهای اشتغال مددجویی با اولویت زنان سرپرست خانوار به صورت تسهیلات قرض‌الحسنه پرداخت کند.
طبق این مصوبه، در صورتی که هر یک از دستگاه‌های مذکور نتوانند به هر میزان سهمیه تسهیلات خود را تا پایان آذرماه سال 1398 استفاده کنند، سهمیه مذکور به دستگاه دیگر تعلق می‌گیرد.
مجلس مقرر کرد در اجرای ماده 77 قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (2)، مبلغ دوهزار میلیارد (2.000.000.000.000)ریال از منابع قرض‌الحسنه بانکها، در اختیار ستاد مردمی رسیدگی به امور دیه قرار می‌گیرد تا به زندانیان نیازمند با اولویت زندانیان زن و زندانیان بدهکار مهریه، پرداخت شود.