خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مجتمع ویژه صلح و سازش در تهران آغاز به‌کار کرد

تسنیم | اجتماعی و حوادث | شنبه، 13 اردیبهشت 1399 - 13:18
مجتمع ویژه صلح و سازش (شهید سلیمانی) با حضور رئیس شورای حل اختلا استان تهران آغاز به‌کار کرد.
اختلاف،رئيس،مصالحه،شعب،شوراهاي،مجتمع،قضايي

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ غلامرضا مهدوی، معاون قضایی رئیس کل دادگستری استان تهران و رئیس مرکز شوراهای حل اختلاف این استان با تأکید بر همکاری بین شورای حل اختلاف و بخش‌های مختلف دستگاه قضایی اظهار کرد: از ابتدای اجرای بخشنامه رئیس قوه قضائیه تاکنون آمار مصالحه در پرونده‌های ارجاعی به شورای حل اختلاف، به ویژه شعب مستقر در دادسراها به طرز چشمگیری افزایش داشته است.
وی افزود: این مجتمع که به نام سردار دلها حاج قاسم سلیمانی مزین است در ابتدا با پنج شعبه به‌طور ویژه برای صلح و سازش تأسیس شد تا در مجاورت دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه 12 به امر اصلاح ذات‌البین اقدام کند.
رئیس مرکز شوراهای حل اختلاف ابراز امیدواری کرد با توجه به حضور اعضاء روحانی در شعب این مجتمع بتوان با بهره‌مندی از آیات قرآن کریم و احادیث شریف با ارشاد و تلطیف قلوب، زمینه گذشت و مصالحه بیشتر را فراهم کرد.
انتهای پیام/