خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

النجباء از نقشه آمریکا در احیای داعش برای تجزیه عراق خبر داد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | جمعه، 12 اردیبهشت 1399 - 18:45
جنبش مقاومت اسلامی النجباء عراق حملات تروریستی اخیر در این کشور را به سفارش آمریکا خواند و اعلام واشنگتن هنوز نقشه تجزیه عراق را در سر دارد.
آمريكا،عراق،تروريستي،حملات

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، جنبش مقاومت اسلامی النجباء عراق در بیانیه‌ای با اعلام اینکه حملات تروریستی اخیر در این کشور به سفارش آمریکا است، افزود مشکل حضور نیرو‌های آمریکایی در منطقه از این لحاظ است که آمریکا به دنبال تغییر ژئو استراتژیک در جهان عرب است.
این جنبش تصریح کرد آمریکا هنوز به نقش گروه تروریستی داعش در عراق به عنوان بخشی از پروژه بزرگ خود برای تجزیه قومی-مذهبی این کشور می‌نگرد.
بیشتر بخوانید: بازداشت یکی از سرکردگان داعش در عراق
الحشد الشعبی: حملات داعش در عراق با هماهنگی آمریکا صورت می‌گیرد
النجباء افزود آمریکا از طریق انتقال تعداد زیادی از تروریست‌ها از سوریه بر بازگشت تروریسم به عراق اصرار دارد.
این جنبش تاکید کرد تحریک عناصر داعش در شرق فرات و حملات تروریستی در کرکوک گواه برنامه‌های مخرب آمریکا است.
انتهای پیام/