خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دادگستری بدون وکیل مستقل کارکرد درستی نخواهد داشت

ایسنا | سیاسی، استان‌ها | چهارشنبه، 08 اسفند 1397 - 11:31
معاون حقوقی رییس جمهور گفت: صلاح دولت و ملت در این است که کانون های مدنی مانند کانون وکلا استقلال داشته باشند تا بتوانند وظایف خود را به درستی انجام دهند.
وكلا،كانون،استقلال،قانون،حاكميت،حقوقي،جمهور،اهميت،معاون،جنيد ...

معاون حقوقی رییس جمهور گفت: صلاح دولت و ملت در این است که کانون های مدنی مانند کانون وکلا استقلال داشته باشند تا بتوانند وظایف خود را به درستی انجام دهند.
به گزارش ایسنا، لعیا جنیدی در شصت و ششمین سالروز استقلال کانون وکلا و مقام وکیل اظهار کرد: خوشبختم که در چنین روزی در خدمت وکلا هستم و می‌دانم وکلا نهایت ایمان خود را به کار می‌گیرند تا رسالت خود را کامل کنند .
وی ادامه داد: کانون وکلای اصفهان از اهمیت والایی برخوردار است و اگر به زمان ایجاد آن بنگریم از قدیمی ترین کانون‌های وکلا در کشور به شمار می‌رود که از هر بعد جمعیت وسیعی را داراست و مناطق گوناگونی را پوشش می‌دهد و در تبیین مفاهیم وکالت کار ارزشمندی انجام داده و تشخص دارد که این تشخص را از وکلا می‌گیرد و اینکه این کانون توسط یک خانم اداره می‌شود افتخار بزرگی است.
معاون حقوقی ریاست جمهور در خصوص اینکه چرا استقلال کانون وکلا اهمیت فراوانی دارد؟
گفت: در هفت اسفند ماه این روز را با همه تهدیدها جشن می‌گیریم تا همگان بدانند این میراث بسیار با اهمیت است و وکالت یکی از مفاهیم بلندی بود که مردم از روزگاران دور به دنبال آن بودند و این امر بالاخره در سال ۱۳۳۳ خود را نشان داد.
جنیدی تصریح کرد: قدم، قدم بزرگی است و وکلا نباید از این آرمان بلند بگذرند؛ چرا که یک سرمایه ملی است و باید در آن پایمردی کرد و کانون های مدنی مانند کانون وکلا استقلال داشته باشند تا بتوانند وظایف خود را به درستی انجام دهند.
وی با بیان اینکه استقلال به دادخواهی کمک می کند، گفت: وکلا می توانند به مظلوم کمک کنند و حق دادخواهی مردم را تضمین کنند، این استقلال یکی از ابزارهای حاکمیت قانون است و اگر قرن گذشته کشفی داشته باشد آن حاکمیت قانون است، حاکمیت به طور کلی کارکردش سامان دهی و تضمین قدرت است و قدرت گریزناپذیر است و اگر سامان دهی نشود موجب ضرر می شود.
وی با اشاره به جایگاه مهم حقوقدان‌ها گفت: جامعه حقوقدان ها و فقها می توانند نقش اساسی داشته باشند و با توجه به اقتضای زمانه مجلس باید بر براساس مصلحت و عدالت قدمی بردارند.
معاون حقوقی ریاست جمهور در خصوص وظیفه اصلی وکلا خاطر نشان کرد: وکلا در ابتدا ماموریت حفظ نظم و اصرار بر اجرای درست قانون را داشته و خواهند داشت و ماموریت دوم آنها عادلانه کردن قانون با تفسیر آن و در نظر گرفتن اصول استنباط است‌، در بخش بعدی برای اصلاح ساختار و خود انتقادی سطح خود را ارتقاء دهند که این ها نیز بخشی از این شغل شریف است.
انتهای پیام