خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افطار و سحر چه خوراکی ها و نوشیدنی هایی بخوریم

مهر | سلامت و پزشکی | پنجشنبه، 11 اردیبهشت 1399 - 22:53
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی، گفت: روزه داری باعث افزایش سیستم ایمنی بدن می‌شود.
رزاز،ميرزاي،غذايي،انستيتو،بدن،تحقيقات،صنايع،رئيس،D،ويتامين

به گزارش خبرگزاری مهر، جلال الدین میرزای رزاز، اظهار داشت: ذهنیت اینکه روزه داری باعث فراهم شدن زمینه بیماری می‌شود، غلط است.
وی افزود: افراد سالم زیر ۶۵ سال بدون هر گونه نگرانی روزه خود را بگیرند، افراد بالای ۶۵ سال سالمند تلقی می‌شود.
میرزای رزاز گفت: سالمندان در خطر بیشتر کرونایی هستند که باید مراقب باشند.
وی افزود: میزان کالری که ما دریافت می‌کنیم باید متعادل باشد.
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی گفت: غلات و نان، پروتئین‌ها، سبزی، لبنیات و چربی نیاز بدن هست و برای تقویت بدن باید از ریز مغذی‌ها استفاده کنیم.
میرزای رزاز افزود: هرم غذایی ذکر شده باید مراعات شود تا سیستم ایمنی بدن تقویت شود.
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی گفت: ویتامین D محدود است و در ایران کمبود حاشیه‌ای داریم.
مردم باید ویتامین D را با مشورت پزشک مصرف کنند.
میرزای رزاز افزود: دوزهای ۱۰۰۰ واحدی ویتامین D تأثیر گذار است، این دارو بدون نسخه هم ارائه می‌شود.
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی
گفت: دولت هم برنامه دارد برای غنی سازی آردها تا کمبود ویتامین D هموطنان برطرف شود.
میرزای رزاز تاکید کرد: در ماه رمضان باید با رعایت هرم غذایی متعادل، تمام ریز مغذی‌ها وارد بدن شود.
شروع افطار با ماده ولرم و قند طبیعی باشد.
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی با بیان اینکه افطاری سبک توصیه می‌شود، گفت: انواع سوپ‌ها از قبیل فرنی خیلی مفید است.
میرزای رزاز، گفت: سحر وعده اصلی است و باید پروتئین لازم را داشته باشند اما از غذاهای چرب پرهیز شود.
خوردن چای و مواد کافئینی نزدیک خواب توصیه نمی‌شود.
میوه و سبزیجات توصیه می‌شود.
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی گفت: از نوشیدن شربت‌هایی که شکر زیاد دارند باید پرهیز شود.
در کرونا هم ثابت شده که شکر و مواد قندی غیر طبیعی ایمنی بدن را کاهش می‌دهد، بیماران کلیوی مراقب باشند.
میرزای رزاز افزود: در خانه می‌مانیم تبدیل به در آشپزخانه ماندن نشود.