خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 04 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ظرفیت صادرات دارو در استان البرز وجود دارد

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 11 اردیبهشت 1399 - 19:38
کرج - معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری البرز گفت: ظرفیت صادرات دارو در استان البرز وجود دارد.
البرز،استان،توليد،كرونا،توليدي

به گزارش خبرنگار مهر، جهانگیر شاهمرادی عصر پنجشنبه در جلسه مدیریت بیماری کرونا، گفت: استان البرز قطب تولید دارو در کشور است و بخش قابل توجهی از داروی مورد نیاز بیماران در این استان تولید می‌شود.
وی با اشاره به ظرفیت خوب صادرات دارو در استان البرز، گفت: برخی از واحدهای تولیدی لوازم آرایش در استان البرز با تغییر خط تولید خود اقلام بهداشتی تولید کردند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری البرز با بیان اینکه در خصوص تأمین الکل مورد نیاز واحدهای تولیدی پیگیری‌های لازم انجام شده است، افزود: یکی دیگر از واحدهای تولیدی پوشاک در استان البرز نیز با تغییر خط تولید لباس‌های بیمارستانی تولید می‌کند.
شاهمرادی با اشاره به اینکه در البرز تمام ذخایر استراتژیک برای مقابله با بیماری کرونا فراهم است، گفت: طرح پلاسما درمانی نیز در استان به خوبی اجرا می‌شود.
وی همچنین افزود: ۱۱۲ هزار واحد صنفی البرز در بحث مربوط به فاصله گذاری اجتماعی و دیگر مسائل مرتبط با مقابله با بیماری کرونا از جمله تعطیلی‌های اعمال شده همکاری لازم را داشته اند.