استفاده از بیمه بیکاری در ساوه سیر نزولی داشت
استفاده از بیمه بیکاری در ساوه دومین شهر بزرگ صنعتی و مهم استان مرکزی سیر نزولی داشت که علاوه برآن افزایش 3 هزار نفری بیمه شده وجود داشته است.

بهگزارش خبرگزاری تسنیم از ساوه، با توجه به اینکه امسال مقام معظم رهبری عنوان جهش تولید را نامگذاری کردند تا همه برای جهش تولید در کشور تلاش کنیم این امر با تکیه بر قشر کارگر محقق میشود اما این قشر در زمینه حقوق و دستمزد، امنیت شغلی، قراردادها و سایر مشکلات این حوزه دغدغههایی دارند که مسئولان باید بیشتر به این قشر زحمتکش و مشکلات آنها توجه داشته باشند.
در سالهای گذشته در شرایط تحریم و سخت اقتصادی کشور بهویژه امسال که به سبب بحران شیوع ویروس منحوس کرونا و تعطیلی کسب و کار مردم مشکلاتی برای آنها به وجود آورد اما کارگران این قشر زحمتکش در کارگاههای خود فعال بوده و برای رفع نیازمندیهای کشور و عدم توقف در چرخه اقتصادی کشور خدمت کردند.
کارگران که در گرماو سرمای طاقتفرسا با همت والای خود برای تامین نیازهای جامعه خدمت میکنند تا چرخه تولید و صنعت جریان داشته باشد با توجه به تورم و مشکلات اقتصادی از حقوق و دستمرد پایین خود رنج میبرند چراکه با افزایش نرخ تورم اما حقوق آنها تغییری نداشته به همین سبب یکی از مهمترین دغدغه آنها دستمزد و حقوق است.
استان مرکزی یکی از مهمترین استانهای صنعتی کشور است که کارگران این استان با وجود همه مشکلات اما با عشق و علاقه به کشور کار میکنند و چرخ اقتصادی کشور را میچرخانند و سبب پیشرفت و آبادانی کشور میشوند.
در سال گذشته نیز کارگران استان به ویژه کارگران شرکت هپکو و آذراب روزهای سختی را گذراندند و روزهای بسیاری را با سفره خالی سپری کردند به همین سبب مسئولان باید برای تامین امنیت شغلی، حقوق و دستمزد کارگران استان تمهیداتی بیندیشند تا شاهد رنج و سختی آنها و خانوادههایشان نباشیم.
کارگران شرکای سازمان تامین اجتماعی
رئیس تامین اجتماعی ساوه، با اشاره به رسالت سازمان تامین اجتماعی گفت: کارگران شرکای سازمان تامین اجتماعی هستند وما نیز به عنوان امانتدارآنها تلاش میکنیم براساس قانون تعهدات خود برای این قشرشریف انجام دهیم.
علیرضا حسینی افزود: علی رغم تحریمهای دو سال گذشته که صنعت را با چالش مواجه کرده ولی مجموعه سازمان تامین اجتماعی ساوه تلاش کرده هیچ کارفرمایی به دلیل عدم حق پرداخت بیمه با حفظ منافع کارگر با مشکل مواجه نشود که منجربه تعطیلی واحد صنعتی شود.
وی ادامه داد: این موضوع سبب شده درسال 98 نسبت به سال 97 سیر نزولی بیمه بیکاری داشته باشیم که علاوه برآن افزایش 3 هزار نفری بیمه شده درسال 98 نسبت به سال 97 داشتیم.
افزایش مستمریبگیران تامین اجتماعی در شهرستان ساوه
حسینی تصریح کرد: جمعیت بیمهشدگان اصلی سازمان تامین اجتماعی 64 هزار و643 نفر، جمعیت تحت پوشش تامین اجتماعی شهرستان ساوه 200هزار و 572 نفرهستند که از این تعداد 48 هزار و784 نفرجمعیت کارگری و18 هزار و 332 نفر جمعیت مستمری بگیر است که نسبت به سال گذشته یک هزار نفر به جمعیت مستمریبگیر اضافه شده است.
رئیس شعبه یک سازمان تامین اجتماعی ساوه افزود: 2 هزار و 623 نفر کارگرساختمان هستند که به جامعه کارگری اضافه شده همچنین 3 هزار و 740 نفر بیمه رانندگان، 3 هزار و 251 نفرمشاغل آزاد و2هزار و 841 نفر بیمه بگیران اختیاری هستند همچنین حدود 72 درصد جمعیت ساوه بیمه شدگان تامین اجتماعی تشکیل میدهد.
وی تصریح کرد:40 هزار و 528کارگاه فعال در شهرستان ساوه داریم که از یک نفرتا 50نفربیمه شده داشتند،189کارگاه بیش از 50نفربیمه شده و 246کارگاه بیش از 11مورد بیمه شده و 236 کارگاه بین 11 تا 50 نفر بیمه شده دارند و بیشتر کارگاههای ما حقوق بیش از 45میلیون ریال پرداخت کردند.
کاهش حوادث ناشی از کار در شهرستان ساوه
حسینی بیان کرد: افزایش 40 درصدی بازدید از واحدهای صنعتی درسال 98 به منظور حفظ منافع کارگران، راهاندازی سیستم نوبتدهی به منظور صیانت از جامعه کارگری والکترونیکی شدن پروندههای بیمه شدگان به منظور تسریع در ارایه خدمات به جامعه هدف وصیانت از پرونده بیمه شدگان بخشی از خدمات سازمان تامین اجتماعی به بیمه شدگان بوده است.
وی خاطرنشان کرد: در زمینه حوادث ناشی از کار، ساوه سومین شهرستان دراین خصوص بود که در 6ماه نخست سال 98 کاهش چشمگیری در این زمینه داشتیم.
رییس شعبه یک سازمان تامین اجتماعی ساوه تصریح کرد: تمدید دفترچه بیمه شدگان تاپایان اردیبهشت ماه، مهلت پرداخت بیمه اختیاری تا پایان اردیبهشت، پرداخت علیالحساب بیمه اختیاری برای بحث زایمان ومبتلایان به کرونا براساس گواهی پزشک درحداقل زمان و تداوم بیمهپردازی رانندگان وکارگران ساختمانی تا پایان اردیبهشت با وجود منقضیشدن کارآنها بخشی از اقدامات سازمان تامین اجتماعی همزمان با شیوع بیماری کرونا بوده است.
انتهای پیام/716/ش