خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 13 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۳۰۰ میلیارد تومان به بیمه زنان بی سرپرست و بدسرپرست اختصاص یافت

مهر | سیاسی | چهارشنبه، 08 اسفند 1397 - 11:04
نمایندگان مجلس شورای اسلامی در مصوبه‌ای مقرر کردند که ۳۰۰ میلیارد تومان از محل هدفمندی یارانه‌ها به بیمه زنان بی سرپرست و بدسرپرست اختصاص یابد.
مجلس،بدسرپرست،هدفمندي

به گزارش خبرنگار مهر، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز مجلس و در ادامه بررسی بخش هزینه ای لایحه بودجه ۹۸، با اختصاص ۳۰۰ میلیارد تومان از محل هدفمندی یارانه ها به بیمه زنان بدسرپرست و بی سرپرست موافقت کردند.
گفتنی است، این موضوع به پیشنهاد فریده اولادقباد نماینده مردم تهران در مجلس مطرح شد که از محل ردیف ۲۰ جدول هدفمندی یارانه ها در تبصره ۱۴ لایحه بودجه این مبلغ به بیمه زنان بدسرپرست و بی سرپرست اختصاص یابد که وکلای ملت با آن موافقت کردند.