سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

طرح غربالگری معتادان متجاهر در خوزستان آغاز می شود

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 11 اردیبهشت 1399 - 17:26
اهواز- معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی خوزستان گفت: طرح غربالگری معتادان متجاهر در استان خوزستان توسط دانشگاه علوم پزشکی انجام خواهد شد.
معتادان،مراكز،جلسه،غربالگري

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد علوی ظهر امروز پنجشنبه در اولین جلسه کمیته مواد مخدر استان در سال ۹۹ با رویکرد غربالگری کووید ۱۹ در بین معتادان، اظهار کرد: معتادان متجاهری که تحت پوشش مراکز گذری و کاهش آسیب ثابت و سیار ما هستند، از آنها نمونه‌گیری و غربالگری انجام می‌شود.
وی افزود: در این جلسه مقرر شد که مرکز معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی نسبت به انجام نمونه‌گیری در دو صورت مراکز ثابت و سیار و با اعزام نیروهای خود آزمایش‌ها را انجام دهند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی خوزستان بیان کرد: در صورت مثبت بودن افراد و خانواده‌هایشان به مراکز بهداشتی منتقل خواهند شد.
علوی تصریح کرد: همچنین پاتق هایی که معتادان در آنجا حضور دارند، نمونه گیران ما در آنجا حضور پیدا می‌کنند و آزمایش‌ها را انجام می‌دهند.
وی بیان کرد: در جلسه امروز مسئولیت هر یک از ارگان‌ها انجام شد و این برنامه در راستای شایع نشدن این ویروس انجام می‌شود.