خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعضای یک تیم تروریستی ۴ نفره در زاهدان دستگیر شدند

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 11 اردیبهشت 1399 - 16:09
زاهدان- مدیر کل اطلاعات سیستان وبلوچستان گفت: اعضای یک تیم تروریستی که مرتکب چندین فقره عملیات خرابکارانه شده بودند با اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی سربازان گمنام امام زمان(عج) دستگیر شدند.
تروريستي،بلوچستان،سيستان،عج،مقدس،اداره،امنيت،اطلاعات

به گزارش خبرگزاری مهر، روابط عمومی اداره کل اطلاعات سیستان و بلوچستان روز پنجشنبه به نقل از مدیر کل این اداره اعلام کرد: اعضای این تیم تروریستی در سنوات گذشته اقدامات خرابکارانه و ضد امنیتی در سیستان و بلوچستان انجام داده بودند.
وی بیان کرد: از این تیم تروریستی مقادیر قابل توجهی مواد منفجره و ابزار ساخت محموله‌های انفجاری کشف شد.
مدیرکل اطلاعات سیستان و بلوچستان ادامه داد: با دستگیری این چهار تروریست به حول و قوه الهی و عنایت ائمه اطهار (ع) به ویژه حضرت بقیه الله الاعظم (عج) از اقدام تروریستی آنان در مجامع عمومی و مذهبی در ماه مبارک رمضان پیشگیری به عمل آمد.
وی افزود: سربازان گمنام امام زمان (عج) در کنار سایر دستگاه‌های متولی امنیت تمامی تلاش خود را صرف امنیت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران نموده و به خانواده‌ها توصیه می‌کنند از فرزندان خود بیشتر مراقبت کنند تا در دام گروهک‌های تروریستی - تکفیری که سرکردگان آنها با حمایت استکبار جهانی و برخی کشورهای مرتجع منطقه و سرویس‌های اطلاعاتی بیگانه قصد ضربه زدن به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را دارند، گرفتار نشوند.