خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشف 6 هزار کیسه آرد قاچاق در سوسنگرد

فارس | استان‌ها | چهارشنبه، 08 اسفند 1397 - 10:56
فرماندار دشت آزادگان گفت: یک انبار آرد در ورودی شهرستان سوسنگرد توسط مرزبانی کشف شد که در این انبار حدود 6 هزار کیسه آرد به وزن 300 تن در بسته‌های 50 کیلویی کشف و ضبط شد.
آرد،كشف،انبار،دشت

فرماندار دشت آزادگان گفت: یک انبار آرد در ورودی شهرستان سوسنگرد توسط مرزبانی کشف شد که در این انبار حدود 6 هزار کیسه آرد به وزن 300 تن در بسته‌های 50 کیلویی کشف و ضبط شد.
غلام‌عباس هزاریان فرماندار دشت آزادگان صبح امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در دشت آزادگان، اظهار کرد: در پی کشف آرد قاچاق در روز دوشنبه در مرز ایران، یک انبار آرد در ورودی شهرستان سوسنگرد توسط مرزبانی کشف شد.
در این انبار حدود 6 هزار کیسه آرد که 300 تن آرد در بسته‌های 50 کیلویی بود، کشف و ضبط شد.
فرماندار دشت آزادگان عنوان کرد: در رابطه با کشف انبار و قاچاق آرد تا کنون 5 نفر دستگیر شدند و برای بازجویی اولیه تحویل مقامات قضائی شدند.
وی افزود: با توجه به این‌که صادرات آرد یارانه‌ای کشور ممنوع است، این افراد کیسه‌های آرد یارانه‌ای را با کیسه‌های صادراتی تعویض کردند و از این حربه برای صادرات آرد به خارج از کشور استفاده کردند.
انتهای پیام/م