خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 17 آذر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برنامه ریزی برای بهبود معیشت و امنیت شغلی کارگران ضروری است

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 11 اردیبهشت 1399 - 14:54
رشت- استاندار گیلان با اشاره به اینکه کارگران نقش مهمی در چرخه تولید و رونق اقتصادی کشور دارند، گفت: برنامه ریزی برای بهبود معیشت و امنیت شغلی کارگران ضروری است.
كارگران،توليد،كارگري،گيلان،كشور،چرخه،كارگر،راستاي،تأكيد،اشار ...

به گزارش خبرنگار مهر، ارسلان زارع ظهر پنجشنبه در نشستی با نمایندگان تشکل‌های کارگری، کارفرمایی و بازنشستگان گیلان در استانداری ضمن تبریک روز جهانی کارگر، اظهار کرد: جامعه کارگری نقش مهمی در چرخه تولید کشور و استان گیلان ایفا می‌کنند.
وی با تأکید بر اینکه کارگران به عنوان سرمایه‌های ملی کشور محسوب می‌شوند و با اشاره به توجه ائمه اطهار (ع) به ویژه پیامبر گرامی اسلام و امیر المومنین علی (ع) به کارگر، گفت: قدردانی از تلاش و زحمات این قشر زحمت کش نباید تنها به یک روز بسنده شود زیرا کارگران تلاشگران اصلی صحنه تولید و رونق اقتصادی کشور هستند.
استاندار گیلان با اشاره به ایثار و فداکاری کارگران در زمان تحریم و فشار اقتصادی، افزود: در شرایط امروز کشور نیز با شیوع ویروس کرونا از همان ابتدا تعدادی از تولیدکنندگان و کارگران پای کار آمده و در راستای تولید اقلام بهداشتی گام برداشتند که کاری ارزشمند بود.
وی با بیان اینکه شناسایی مشکلات و دردهای جامعه کارگری از سوی مسئولان ضروری است، تأکید کرد: باید در راستای بهبود معیشت و افزایش درآمد و امنیت شغلی کارگران برنامه ریزی های مناسبی انجام شود.
زارع بر لزوم وجود هم افزایی و مشارکت در بخش‌های مدیریتی برای تحقق این برنامه در حوزه کارگری تأکید کرد و ادامه داد: دولت به تنهایی نمی‌تواند تمام مشکلات جامعه کارگری را برطرف کند لذا نیازمند همکاری و مشارکت همه بخش‌های مدیریتی هستیم.
وی با بیان اینکه ادامه روند تولید زمینه ایجاد امنیت شغلی برای کارگران را فراهم می‌کند، گفت: چرخه سرمایه گذاری، تولید و رشد اقتصادی باید در راستای تأمین رفاه کارگران حفظ شود.
استاندار گیلان با اشاره به نامگذاری هر سال توسط رهبر معظم انقلاب و توجه ایشان در سال‌های اخیر به موضوع اقتصاد، رونق و جهش تولید و اشتغال و حمایت از کالا ایرانی، افزود: تحقق همه این شعارها به برنامه ریزی حول محور کارفرما و کارگر و چرخه تولید بستگی دارد.