خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کارگران پیشگامان جهش تولید هستند

ایسنا | اجتماعی و حوادث | پنجشنبه، 11 اردیبهشت 1399 - 14:18
استاندار تهران با اشاره به نقش کارگران در جهش تولید، روز کارگر را به این قشر پرتلاش تبریک گفت.
كارگر،قشر،كارگران،اسلامي،تهران،تبريك،پيام،توليد،اقتصادي،روز،كشور

استاندار تهران با اشاره به نقش کارگران در جهش تولید، روز کارگر را به این قشر پرتلاش تبریک گفت.
به گزارش ایسنا، انوشیروان محسنی بندپی در پیامی ضمن گرامیداشت هفته کار و کارگر این روز را به قشر پرتلاش کارگر تبریک گفت.
در متن پیام استاندار تهران آمده است: « کارگر و کارگری تنها یک واژه و یک حرفه نیست بلکه دنیایی از تعهد، مهر به خانواده و وطن، صلابت اراده و غیرت شرافتمندانه در آن نهفته است، که رسول مهربانی‌ها پیامبر گرامی اسلامی(ص) با بوسه بر چنین دستانی آن را از آتش مبرا دانسته و می‌فرماید: "عبادت هفت جزء دارد که با فضیلت‌ترین و ارزشمندترین جزء آن کسب درآمد حلال است".
کارگران همواره از ابتدای پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، به عهد خود با انقلاب و آرمان های نظام وفادار بوده و نقش غیرقابل انکاری در تحقق اهداف جمهوری اسلامی و آبادانی و پیشرفت اقتصادی کشور داشته و اکنون نیز که شرایط شیوع بیماری کرونا، فعالیت‌های اقتصادی را متاثر ساخته اما کارگران با تلاش و ایثار خود اجازه نداده‌اند چرخ‌های تولید متوقف و کشور دچار کمبود شود؛ در این مسیر نیز تلاش می‌کنیم تا با پیگیری مطالبات این قشر از دغدغه‌های آنها بکاهیم.»
بر اساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران، در بخش دیگری از این پیام امده است:« اینجانب ضمن ارج نهادن به زحمات تلاشگران عرصه جهاد اقتصادی کشور، فرارسیدن هفته کار و کارگر و روز جهانی کارگر را به جامعه کارگران زحمتکش استان تهران تبریک گفته و با آرزوی توفیق و سربلندی همه این عزیزان، امید دارم در سال «جهش تولید»، با همراهی و مشارکت مردم و مسئولان و حرکت جهادگونه این قشر عظیم و با خلاقیت و نوآوری، شاهد پیشرفت روزافزون ایران اسلامی در عرصه‌های جهانی باشیم.»
انتهای پیام