خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روسیه: هرگونه حمله موشکی آمریکا را پاسخ می‌دهیم

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | پنجشنبه، 11 اردیبهشت 1399 - 13:34
سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه هشدار داد مسکو هرگونه حمله با استفاده از موشک‌های بالستیک پرتاب شده از زیردریایی هسته‌ای آمریکا را بی‌پاسخ نخواهد گذاشت.
آمريكا،قدرت،روسيه،W،استقرار،خارجه،موضوع،وزارت،بالستيك،كلاهك

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از تاس، «ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه، روز گذشته هشدار داد استقرار موشک‌های بالستیک با کلاهک‌های هسته‌ای کم قدرت از سوی آمریکا اقدامی خطرناک است که منجر به بی‌ثباتی می‌شود.
او در این خصوص گفت «مقاله‌ای را که در وب‌سایت رسمی وزارت خارجه آمریکا در ۲۴ آوریل (پنجم اردیبهشت) منتشر شده و به موضوع ساخت کلاهک‌های هسته‌ای کم قدرت W۷۶-۲ و استقرار آن‌ها در برخی از زیردریایی‌های تریدنت پرداخته بود ملاحظه کردیم.
همانطور که پیشتر بار‌ها گفته‌ایم ما این موضوع را یک گام خطرناک قلمداد می‌کنیم.
معتقدیم که این اقدام یک عامل مشخص بی‌ثبات کننده است.»
زاخارووا در ادامه تاکید کرد هرگونه حمله با موشک‌های بالستیک پرتاب شده از زیردریایی آمریکا، بدون توجه به ویژگی‌های آنها، از سوی روسیه حمله با استفاده از سلاح‌های اتمی قلمداد می‌شود و به این ترتیب مبنایی برای حملات تلافی‌جویانه خواهد بود.
«سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه پیشتر گفته بود اقدام آمریکا برای تولید موشک‌های W۷۶-۲، آستانه اتمی را کاهش می‌دهد و خطر درگیری هسته‌ای را بالا می‌برد.
نه ماه پیش، پنتاگون اعلام کرد ارتش آمریکا نوع جدیدی از موشک‌های دوربرد با کلاهک هسته‌ای که قدرت تخریبی کمی دارند را به زرادخانه زیردریایی‌های خود اضافه کرده است.
جان رود، معاون وزیر دفاع آمریکا مدعی شد: «هدف از استقرار کلاهک جنگی کم بازده W۷۶-۲ بررسی این موضوع است که دشمنان بالقوه همچون روسیه معتقدند به کارگیری سلاح‌های هسته‌ای کم بازده سبب برتری آنان در مقایسه با آمریکا و متحدان و شرکای این کشور می‌شود.»
بنا به گفته کارشناسان آمریکایی موشک‌های جدید این کشور قدرت انفجاری پنج تا شش کیلو تُن را دارند.
منتقدان نگرانند که سلاح‌های هسته‌ای کوچک به دلیل اینکه می‌توانند خساراتی کمتری به بار آورده و مناقشه هسته‌ای را کاهش دهند، احتمالا می‌توانند احتمال وقوع درگیری هسته‌ای را افزایش دهند.
وزارت دفاع آمریکا به تازگی به دنبال گسترش قدرت خود در حوزه‌هایی دریایی است.
انتهای پیام/