اهدای جهیزیه به سربازان نیازمند سپاه جوادالائمه(ع) خراسان شمالی
فرمانده سپاه جوادالائمه(ع) خراسان شمالی از اهداء شش سری جهیزیه به سربازان نیازمند سپاه جوادالائمه(ع) استان همزمان با ماه پر خیر و برکت رمضان خبر داد.

ایسنا/خراسان شمالی فرمانده سپاه جوادالائمه(ع) خراسان شمالی از اهداء شش سری جهیزیه به سربازان نیازمند سپاه جوادالائمه(ع) استان همزمان با ماه پر خیر و برکت رمضان خبر داد.
سردار ابوالقاسم چمن، در گفت وگو با ایسنااظهارکرد: در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری در بحث ازدواج آسان فاطمی برای جوانان، طی مراسمی شش سری جهیزیه به سربازان متأهل و نیازمند سپاه جوادالائمه(ع) استان، اهدا شد.
وی با بیان اینکه امروز ضرورت جامعه اقتضا می کند که به جوانان برای تشکیل خانواده کمک کنیم، افزود: قرارگاه پشرفت و آبادانی از محل هدایای رهبر معظم انقلاب در بحث تأمین جهیزیه به این امر می پردازد.
وی ارزش هر یک از این جهیزیه ها را هفت میلیون و 500 هزار تومان اعلام کرد.
سردار چمن بیان کرد: کانون ازدواج فاطمی سپاه جوادالائمه(ع) خراسان شمالی همچنین در سال جاری نیز سربازان نیازمندی که به ندای رهبری لبیک می گویند و این سنت الهی را جامه عمل می پوشانند را شناسایی کرده و جهیزیه اهدا می کند.
فرمانده سپاه جوادالائمه(ع) خراسان شمالی افزود: همچنین این کانون با در اختیار قرار دادن تسهیلات به فرزندان شاغل، بازنشسته و دیگر سربازان سپاه استان در تلاش است زمینه ازدواج آسان را فراهم کند.
انتهای پیام