خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیک دوم کرونا در کردستان شدیدتر خواهد بود/ ماندگاری کرونا با عدم رعایت فاصله گذاری هوشمند

ایسنا | استان‌ها | پنجشنبه، 11 اردیبهشت 1399 - 12:38
معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: روند عادی‌سازی شرایط در اماکن، معابر و سطح شهر و بی‌اهمیتی از سوی مردم نسبت به قرنطینگی، کردستان را با موج دوم و شدیدتری از بیماری مواجه خواهد کرد.
بهداشتي،كردستان،بيماري،قادري،اماكن،موج،رعايت،علوم

ایسنا/کردستان معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: روند عادی‌سازی شرایط در اماکن، معابر و سطح شهر و بی‌اهمیتی از سوی مردم نسبت به قرنطینگی، کردستان را با موج دوم و شدیدتری از بیماری مواجه خواهد کرد.
ابراهیم قادری امروز(11 اردیبهشت) در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه نمی توان زمان قطعی برای مهار کرونا تعیین کرد، اظهار کرد: بهترین کار همسوشدن با شرایط تا زمان ساخت واکسن علیه آن است.
وی با اشاره به اینکه فاصله‌گیری فیزیکی، اجتماعی و هوشمند باید جدی گرفته شود، افزود: مراقبت‌های مقطعی در روند ابتلاء به این بیماری تاثیری ندارد و مستلزم رعایت اصول بهداشتی پیوسته و مستمر است.
معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان بیان کرد: اگر بهداشت فردی و اجتماعی رعایت نشود باید منتظر پیک دوم بیماری شد که این مسئله می‌تواند خسارات جبران‌ناپذیری را به همراه داشته باشد.
قادری خطاب به کسبه، بازاریان و مغازه‌داران، رعایت اصول بهداشتی و ضدعفونی کردن محل کسب و کارشان را الزامی عنوان کرد و گفت: نباید محل کسب و کار منبعی برای انتقال ویروس باشد.
وی تاکید کرد: پمپ‌بنزین‌ ها، ادارات، سوپرمارکت‌ها، بانک‌ها و بیمارستان‌ها و سایر مراکز بهداشتی و درمانی از اماکن پرخطری هستند که فرایندهای خودرا باید اصلاح کنند تا از انتقال عفونت در این مکان‌ها پیشگیری شود.
معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به خطر آغاز موج دوم شیوع کرونا در استان، خاطرنشان کرد: رفتار و سرعت گسترش این بیماری چون قابل پیش‌بینی نیست، موج دوم اگر اتفاق بیافتد سرعت اپیدمی فوق‌العاده گسترده‌تر می‌شود لذا نمی‌توان ریسک کرد.
قادری یادآور شد: روند عادی‌سازی شرایط در اماکن، معابر و سطح شهر و بی‌اهمیتی از سوی مردم نسبت به قرنطینگی، به دلیل پیچیدگی و فعال بودن این ویروس، منشأ مشکلات عمده‌ای خواهد شد.
انتهای پیام