سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ارسال محموله جدید سوخت هسته‌ای از روسیه به نیروگاه بوشهر

تسنیم | بین‌الملل | پنجشنبه، 11 اردیبهشت 1399 - 10:26
طبق اطلاعات سفارت روسیه در تهران، به‌رغم تهدید آمریکا درباره عدم همکاری هسته‌ای با ایران، روز چهارشنبه محموله دیگری از سوخت هسته‌ای مورد نیاز نیروگاه اتمی بوشهر از روسیه به مقامات این نیروگاه تحویل داده شد.
روسيه،ايران،بوشهر،نيروگاه،اتمي،ادامه،ماه،اتم،محموله،اورانيوم

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، خبرگزاری «اینترفکس» به نقل از منابع خبری در سفارت فدراسیون روسیه در تهران گزارش داد که روز چهارشنبه، محموله جدیدی از سوخت هسته‌ای مورد نیاز برای استفاده در نیروگاه اتمی بوشهر (در جنوب ایران) به این سایت تحویل داده شده است.
در بیانیه‌ای که از سوی سفارت روسیه منتشر شده، آمده است: «در نتیجه تلاش های مشترک سازمان انرژی اتمی ایران ، شرکت دولتی "راس اتم" روسیه و با همکاری وزارت امور خارجه روسیه در تاریخ 29 آوریل (10 اردیبهشت ماه) ، یک محموله جدید سوخت هسته‌ای برای ادامه کار موفق رآکتور اتمی به مقامات نیروگاه بوشهر تحویل داده شد.»
ساخت فاز دوم نیروگاه اتمی بوشهر با همکاری متخصصان روسی، در ماه نوامبر سال 2019 آغاز شد.
در ماه مه سال گذشته ، ایالات متحده مجموعه‌ای از درخواست‌ها را به ایران ارائه داد و تهدید کرد که در صورت عدم برآورده شدن آنها ، واشنگتن تحریم‌های جدیدی علیه ایران را اعمال خواهد کرد.
از جمله درخواست‌های مقامات آمریکایی عدم گسترش نیروگاه هسته‌ای بوشهر و توقف صادرات اورانیوم غنی شده در ازای سنگ معدن اورانیوم بود.
وزارت امور خارجه روسیه بلافاصله بعد از این اظهارات، اعلام کرد که تحریم‌های جدید آمریکا تاثیری بر همکاری‌های مسکو و تهران در زمینه توسعه صلح آمیز انرژی اتمی در ایران نخواهد داشت.
اخیراً "کاظم جلالی" سفیر جمهوری اسلامی ایران در مسکو اعلام کرد کار به روی راه اندازی فاز دوم نیروگاه هسته‌ای بوشهر، مطابق با توافقنامه‌های امضاء شده بین روسیه و ایران، همچنان ادامه خواهد داشت.
وی یادآور شد که البته در صورت اعمال تحریم‌های یکجانبه طرف آمریکایی ، ادامه ساخت نیروگاه اتمی بوشهر کاملاً به تصمیم شرکت "راس اتم" روسیه بستگی خواهد داشت.
انتهای پیام/