سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جهاد دانشگاهی یکی از ظرفیت‌های لرستان است

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 10 اردیبهشت 1399 - 20:06
منتخب مردم خرم‌آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی گفت: جهاد دانشگاهی یکی از ظرفیت‌های لرستان است.
لرستان،نمايندگان،مجلس،مدير،استان،چگني،منتخب،شوراي،اسلامي،مجم ...

ایسنا/لرستان منتخب مردم خرم‌آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی گفت: جهاد دانشگاهی یکی از ظرفیت‌های لرستان است.
دکتر مهرداد ویس‌کرمی در دیدار با دکتر سیدعلی نادر دهقانی رئیس جهاددانشگاهی لرستان و بازدید از این مجموعه که ظهر امروز دهم اردیبهشت ماه انجام گرفت بیان کرد: جهاد دانشگاهی یکی از ظرفیت‌های لرستان است و باید مورد حمایت مجمع نمایندگان قرار گیرد.
وی اظهار کرد: تنبلی و کندی مدیریت در لرستان یک معضل است البته همه مثل هم نیستند اما فضای استان اینگونه است.
وی با اشاره به اینکه سن مدیریت ارشد لرستان خیلی بالاست در صورتیکه جوان نشاط دارد و می‌تواند کارهای بزرگ را انجام دهد، افزود: یک زمانی هر جا اتفاقی رخ می‌داد به ۲۰ ساله‌ها اعتماد می‌کردیم.
ویسکرمی با اشاره به اینکه اگر در مسیر غلط گذشتگان نیفتیم، مجمع نمایندگان استان باید یک بار مدیریت‌ها را مرور کند و عملکرد از مدیر ارشد استان گرفته تا همه مدیران باید مورد بررسی قرار گیرد، ما نمی‌گوییم خوب یا بد اما مدیر باید بتواند از خودش دفاع کند، عنوان کرد: باید تحصیلات مدیر با شغلی که در آن فعالیت دارد تناسب داشته باشد البته مدیران ارشد که اصلاح شوند خودبخود زیر مجموعه آنها نیز اصلاح می‌شود.
منتخب مردم خرم‌آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از اینکه دخالت‌های بی جا و غیر کارشناسی نمایندگان، آفت لرستان شده است، افزود: متاسفانه شاهد استخدام‌های غیر قانونی در برخی دستگاه‌های اجرایی لرستان از جمله علوم پزشکی، شهرداری‌ها و آموزش و پرورش هستیم در حالیکه باید زمینه‌ای فراهم شود که از ظرفیت نخبگان استفاده و حتی نخبگان را به استان برگردانیم.
وی گفت: اگر در مجمع نمایندگان بتوانیم به اعتماد مردم درست پاسخ و جهت دهیم کارها درست خواهد شد و مجلس باید عصاره فضایل ملت باشد.
ویسکرمی با بیان اینکه اعتقاد من این است که یک بار باید مدیریت استان به لحاظ کارکردی از فیلتر مجمع نمایندگان عبور کند، افزود: باید مشخص شود که مدیر در زمان فعالیت خود چه کاری انجام داده است.
منتخب مردم خرم‌آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: باید مدیر براساس رزومه و تخصص نه بر اساس سلیقه، سیاسی کاری انتخاب شود.
منتخب مردم خرم‌آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه باید تضمینی هم برای مدیرانی که کار می‌کنند ایجاد شود، گفت: مدیری که نمی‌داند فردا هست یا نیست، نمی‌تواند کار کند.
وی ادامه داد: این آسیب‌ها برخواسته از سیستم غلط انتخاباتی و دخالت بی جای نمایندگان در کارهای اجرایی بوده است.
ویسکرمی با بیان اینکه آیا نماینده‌ای که شخصی را به عنوان مدیر معرفی می‌کند فردا جوابگوی عملکرد او خواهد بود؟
بنده در عزل و نصب‌ها دخالت نکرده و ابراز برائت کرده‌ام چون بعدها کار دارم و لازم باشد برای استخدام‌ها در استانبه منظور دفاع از حقوق مردم درخواست تحقیق و تفحص می‌دهم.
منتخب مردم خرم‌آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی گفت: باید اقدامات نمایندگان در راستای منافع کلان استان باشد و نه هر نماینده‌ای تنها برای شهرستان تلاش کند.
وی خاطر نشان کرد: عملکرد نماینده نوع تبلیغ است و نیازی به نصب بنر و تبلیغات برای مردم ندارند.
ویسکرمی در بحث مبارزه با فساد اداری عنوان کرد: می‌توان برای جلوگیری از فساد اداری درخواست تحقیق و تفحص دهیم.
وی گفت: تمایل دارم پس از ورود به مجلس در کمیسیون آموزش یا بهداشت فعالیت کنم.
انتهای پیام