آبرسانی به روستاهای کشور باید به بخش خصوصی واگذار شود
رئیس مدیریت بحران کشور با تأکید بر اینکه آبرسانی روستاها در کشور باید به بخش خصوصی واگذار شود گفت: بیش از 80 درصد روستاها در کشور با تانکر آبرسانی میشود و با بارندگیهای اخیر 200 سد در کشور پر آب و سرریز شده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، اسماعیل نجار در شورای هماهنگی مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی اظهار داشت: سازمان مدیریت بحران در زمان بحران متولی مباحث بهداشت درمان نیست بلکه این وظیفه بر عهده وزارت بهداشت است و طبق تجربه من در بحرانهای متفاوت حتی بحران جنگ اسکان اضطراری جواب نمیدهد و بهترین کار رفتن به کنار منزل است.
وی افزود: باید از بخش خصوصی برای آبرسانی به روستاها استفاده کنیم چون بیش از 80 درصد روستاها در کشور با تانکر آبرسانی میشود و با بارندگیهای اخیر 200 سد در کشور پر آب و سرریز شده است.
رئیس مدیریت بحران کشور گفت: مجلس اجازه داده تا پنج درصد اعتبارات کشور را به دولت به صورت گلوبال برداشت کند و سه درصد اعتبارات پیشگیری و دو درصد در ارتباط با مقابله است.
نجار افزود: تمامی دستگاههای اجرایی از صدر تا ذیل در زمان مدیریت بحران وظیفه دارند و در بحث اعتبارات دولت مشکل دارد و نمیتواند نیاز همه بخشها را تامین کند.
وی بیان کرد: اعتبارات در نظر گرفته شده برای برخی دستگاههای راهداری امسال 450 میلیارد تومان، هلال احمر سالیانه 500 میلیارد تومان کنار گذاشته میشود و توجه کافی به پیشگیری نمیشود.
رئیس مدیریت بحران کشور با بیان اینکه بیمارستانهای صحرایی نیازمند تجهیزات کادر درمانیاند افزود: 15 بیمارستان صحرایی خریداری شده که برای خرید هر چادر بیمارستانی نیازمند 15 میلیارد تومان اعتبار هستیم.
مدیرکل راهداری حمل و نقل جادهای خراسان جنوبی نیزگ فت: یکی از چالشهای خراسان جنوبی وجود تعداد زیاد آبنما است و جزو پتانسیلهای خطر در طول راههای استان است.
شهامت با بیان اینکه در خراسان جنوبی تاکنون پروژههایی با هدف پیشگیری از حوادث و سیلاب انجام شده و با این رویکرد اطلاع رسانی انجام میشود افزود: 28 راهدارخانه در استان وجود دارد.
وی اظهار داشت: خراسان جنوبی دارای دو کریدور شمالی و جنوبی است و طبس به سامانه مرکز راههای استان مجهز شده است.
انتهای پیام/ش